Nytårsglamour med Rudolph Care

27.12.2019

Er du klar til at stråle hele vejen ind i det nye årti?

Instantly Smoothing Serum

Inden du starter makeuprutinen, er det vigtigt, at din hud får sig en god base, efter du har renset den. Instantly Smoothing Serum udgatter og ensarter din hud, lidt ligesom en primer. Brug en ansigtscreme eller olie ovenpå serummet, og så er huden klar til makeup. 

Golden Kiss Body Oil

Vores gyldne olie, Golden Kiss Body Oil, er det oplagte produkt at invitere ind i makeup-rutinen. Den kan bruges hvor end på kroppen, du synes mangler lidt ekstra glimmer – arme og benene er ideelle i sommerhalvåret, mens du i forbindelse med din makeup kan bruge den på kindben, i tindingerne og over øjenlågene. 

Aftersun Shimmer Sorbet

Vores glitrende aftersun kan det samme som Golden Kiss Body Oil, men har en lettere gel-agtig konsistens – så hvis ikke olie lige er dig, kan du med fordel kaste sig over Aftersun Shimmer Sorbet til kindben og tindinger. 

ACAI FACiAL OIL

Vores lille, delikate ansigtsolie er perfekt til "final touch", når makeuppen er færdiglagt. Fordel en meget lille mængde på dine fingrespidser og dup dine kindben med den nærende olie. Der er mindre glimmereffekt, men samme lækre finish og glød. 

Acai Lip Balm

Lip Balm er et af vores yndlingsprodukter at bruge i makeup-rutinen – den lille hjælper kan nemlig lidt af hvert. Lip Balm kan naturligvis bruges på læberne, men også til at forme øjenbryn og give kinder, næsefløje og tindinger et ekstra glossy look. 

En guide til et naturligt look helt uden makeup:

Hvis du elsker at komme udenom makeuppen ved brug af hudpleje alene, er vores produkter også ideelle – her er tre simple trin til et naturlig, strålende look helt uden makeup.

1. En blød, ensartet base

Skab en sund og næret base for din hud med Acai Facial Scrub Mask. De fine skrubbekorn og rige olier vil rense din hud i dybden, mens din huds matte overflade bliver skrubbet fri for døde hudceller - og fuld af liv. Følg efter med Instantly Smoothing Serum, som giver dig en udglattet primereffekt.  

2. Ansigtscreme og selvbruner

Efter rens og serum, er det tid til ansigtscreme. Og måske lidt mere end det. Man kan nemlig give huden lidt ekstra sommerglød med A Hint of Summer, som er vores naturlige, prisvindende selvbrunerdråber. Sommergløden kan du bygge op over 2-3 dage ved at blande 1-3 pump A Hint of Summer med din sædvanlige mængde ansigtscreme. 

3. En highlighter efter din smag

Som beskrevet ovenfor findes der hele tre produkter, som er velegnet som naturlig highlighter. Prøv dig frem og find din favorit mellem Golden Kiss Body Oil, Aftersun Shimmer Sorbet eller Acai Lip Balm. 

Vi ønsker dig et strålende, smukt og ikke mindst sikkert nytår - vi glæder os til at åbne op for et helt nyt årti sammen jer. 

 

Rudolph Care 

Køb alle produkterne her:
Share on: