Rudolph Care-teamet fortæller..

25.02.2019

Rudolph Care-teamet består tilsammen af 16 arbejdsomme damer, inklusiv Andrea, og vi er alle enige om, at vi arbejder det bedste sted, vi kunne ønske os. Vi ville elske, hvis alle gik på arbejde med den følelse, vi har i maven hver dag, og derfor har vi alle fortalt lidt om vores arbejde og den følelse af holdånd, omsorg og sammenhold, der styrker og giver os liv hver eneste dag.

Som en del af Rudolph Care teamet føler jeg mig… 

Helene

”.. som en del af noget større. Det er ikke kun det helt unikke og dejlige sammenhold, der er blandt kollegaerne, men også følelsen af at vi står sammen i en god sags tjeneste. Vi giver mennesker en mulighed for at vælge en grønnere vej gennem junglen af skønhedsprodukter samtidig med at vi værner om vores miljø, imens vi hele tiden vil gøre det bedre."

Pernille

”… heldig og privilegeret over at have omsorgsfulde og dygtige kollegaer. Jeg føler mig som en værdsat del af et stærkt hold.”

Dorthe

”… efter syv år i Rudolph Care føler jeg mig stadig hørt og set, når vi finder på skøre ideer sammen og arbejder videre med dem. Det er unikt, og jeg tror ikke, at mange andre firmaer arbejder på den måde. Det gør, at jeg har lyst til at møde på arbejde hver dag. Det allervigtigste er følelsen af, at vi er en familie - at være på arbejde blandt kollegaer, jeg glæder mig til at se hver dag, er ligesom at være hjemme.”

Camilla S.

”… alltid som en del av en familie, hvor alle bryr seg om hverandre på ekte! Det beste ved Rudolph Care familien er det høye kunnskapsnivået og ønske om, at vi alle lykkes som team. Ingen ideer er dumme, og alle blir lyttet til, om de har noe på hjertet. Andrea styrer det hele med moderlig kjærlighet, og får frem det beste i oss, slik at vi sammen kan ta Rudolph til nye høyder!”

 

Team Rudolph Care

Et af de skønneste minder fra min tid i Rudolph Care er…

Julie

”… jeg føler mig så heldig over at være på en arbejdsplads, der føles som langt mere end ’bare’ et arbejde. Vi laver ofte ting udenfor kontoret -  engang havde vi et sommerdøgn i Tisvildeleje, hvor vi hyggede, lavede yoga, badede i havet og drak hvidvin i Andreas sommerhus. Stemningen var helt magisk - og jeg glæder mig til næste gang vi skal afsted allesammen til foråret.”

Alma

”.. vores helt igennem fantastiske sommerfest i sommer. Der var bare mega god stemning, masser af solskin og lækker mad og drinks. Man mødte hinandens partnere og familie, fik snakket, hygget og danset, som er noget vores team er aller bedst til.”

Louise

”… da jeg blev ansat efter Dorthes barselsvikariat og blev en fast del af teamet. Og så selvfølgelig da verdens bedste chef blev udfordret til en dancebattle på klubbens dansegulv og kastede sig ned i ormen i sin fine glimmerkjole.”

Jane

”.. åh, jeg har så mange gode minder, men de minder som står tydeligst, er alle dem, hvor vi laver hyggelige ting sammen. Vi har ofte en rigtig travl hverdag, og derfor betyder det så meget, når vi har ekstra tid til at tale sammen. Det kan være i bilen på vej til et møde eller nogle af de fine og fantastiske ture som Andrea har forkælet os med til Ystad, Tisvilde og andre dejlige steder. Det er altid med grin og højt humør, når vi alle er samlet, og så behøver man ikke så meget mere!"

Min første arbejdsdag hos Rudolph Care var…

Sofie

”… sjov, vild og fuld af indtryk. På min første dag skulle hele teamet til Aalborg til et event, hvor jeg brugte mine første arbejdstimer i en bil med Josephine, Jane, Cecilie og Andrea. Det tog mig ikke mange minutter at forstå, at jeg var landet i et helt unikt kollegaskab, der emmede af fælleskab og omsorg for hinanden.”

Annette

”… lidt som at komme hjem. Jeg havde tidligere på sommeren haft fornøjelsen af at arbejde sammen med de søde piger ifm. forberedelsen af Andreas 40-års fødselsdag. På det tidspunkt var jeg intetanende om, at de piger senere på året ville blive min ”anden familie”. Vi krammer. Vi roser, og vi interesserer os for hinanden. Man får lyst til at skråle ”We are family. I got all my sisters with me!” flere gange om dagen.”

Cecilie

”… i praktik! Jeg startede som praktikant i kommunikationsteamet. Jeg var virkelig spændt og håbede sådan, at jeg kunne bidrage med noget, trods minus på erfaring og min unge alder. Jeg fandt hurtigt ud af, at der var MEGA højt til loftet hos Rudolph Care, og jeg fik lov til at løbe rigtig langt med mine idéer. Samtidigt lærte jeg kulturen at kende, og jeg blev hurtigt en “Rudolph”… Nu er jeg fuldtidsansat, og jeg er stolt af at være del af så gennemført et koncept og så VILDT et team, som består af nogen af de sødeste mennesker, jeg kender."

Emily

”…en hvirvelvind af kram og nye dameansigter (med lækker hud!), et spændende møde med Svanemærket, hvor jeg prøvede at holde trit, en buket økologiske blomster på mit bord, fællesfrokost med smørrebrød à la Rudolph, et forsøg på at få overblik over og strukturere de mange spændende arbejdsopgaver og afslutningsvis et opkald fra Andrea, da jeg var på vej hjem. Hun skulle lige høre, hvordan min første dag, var forløbet. Og så svævede jeg ellers hjem med en følelse af at blive favnet og høre til.”

Team Rudolph Care i photobooth

Som en del af Rudolph Care teamet vil jeg aldrig undvære…

Camilla D.

”… mine fantastiske dejlige kollegaer! Jeg føler mig heldig over at arbejde i et firma, som laver de absolutte bedste produkter, men samtidig har de bedste damer med på holdet! Det er svært at beskrive med ord, men at være en del af Rudolph Care teamet er som at få en lille “ny” familie, hvor vi har det tætteste fælleskab og hjælper hinanden i mål!”

Line

”…trygheden, omsorgen, nærheden i vores lille Rudolph Care-familie, alle de kreative ideer og skæve tiltag, den power, som vi til sammen udgør og den begejstring vi har for det, vi arbejder med.”

Ida

”… den varmen jeg oplever å komme inn i som en del av et team. Det er noe helt unikt! Man føler virkelig at man blir tatt vare på. Her jobber man sammen om målene og løfter hverandre. Jeg er bare så taknemmelig og glad for å få være en del av et dette felleskapet.”

Josephine

”… de hjertevarme morgenkrammere, som venter én på kontoret hver morgen fra verdens bedste kollegaer. De damer gør bare ens dag bedre.”

Shop
Share on: