Vær med til at fejre og støtte acai-høsten i Amazonas gennem efteråret

01.10.2019

Det bliver et glødende og festligt efterår i Brasiliens tegn.

Oktober er en særlig måned for Rudolph Care. Det er nemlig nu, vores lokale samarbejdspartnere i Amazonas begynder høsten af økologiske acaibær, hjertet i vores produkter. 

Derfor har vi dedikeret efteråret til at fejre vores kollegaer på den anden side af kloden, vores økologiske acaibær og den vilde, brasilianske regnskov. Og du er selvfølgelig en vigtig part i vores fejring.

Hver gang du køber et Rudolph Care-produkt, er du med til at bevare et stykke af regnskoven i Amazonas.

Acaibærret er et sandt vidunderbær, og det er hovedingrediensen i mange af vores produkter. Men vores forbindelse til Amazonas handler om mere end landets naturlige råvarer, og det lille, mørklilla bær gør vores serie til mere end blot en bæredygtig skønhedsserie. Vi har nemlig et tæt samarbejde med de mennesker, som i over ti år har plukket vores acaibær i Amazonas og føler en tæt samhørighed. 

I oktober 2018 tog Andrea Elisabeth Rudolph til Amazonas for at følge høsten af acai - og på videoen nedenfor får du en smagsprøve på, hvordan rejsen forløb og nogle af de mange indtryk og oplevelser, hun tog med sig hjem.

 

Høst af acai i Amazonas

Acai berries

I år lancerer vi Acai Facial Oil - Limited Edition (30 ml). Her får du dobbelt op på acaibær, økologisk luksus og støtter samtidigt vores bæredygtige initiativer i Amazonas. Acai Facial Oil er økologisk acaiolie i sin reneste form, som revitaliserer huden med antioxidanter, vitaminer og mineraler. Den styrker hudens elasticitet, fugtbalance og giver en levende glød.

Samtlige indtægter fra salget af de første 300 Acai Facial Oil går ubeskåret til at støtte bæredygtige initiativer, skabt af lokalbefolkningen i Amazonas, hvor vi høster acaibær. Du hjælper, blandt andet, med at starte en planteskole i samarbejde med den lokale skole, hvor børnene vil blive undervist i lokale dyrkningsmetoder, kompostering, affaldshåndtering og bæredygtighed. Så de også i fremtiden har kompetencerne til at styrke deres levevilkår, dyrke flere økologiske afgrøder og derigennem forbedre både ernæring og økonomi i området.

Sammen med os i Rudolph Care er du med til at sikre, at præcis de mennesker, der har høstet ingredienserne til din nye Acai Facial Oil, kan give de næste generationer mulighed for at lære at passe på deres natur, på miljøet og på Amazonas’ skrøbelige økosystem.

Vi glæder os til et glødende efterår i Brasiliens tegn!

Andrea & Rudolph Care

Share on: