Rudolph-teamet forlænger sommerfølelsen

Sommerfølelsen og den skønne, lune glød kan bevares ved hjælp af mange forskellige produkter – men hvordan bevarer man følelsen mentalt? Læs med, når Rudolph-teamet deler deres individuelle sensommerritualer til at holde fast i den mentale følelse af sommer og varme. 

Det er tid til mentalt at forlænge sommerfølelsen for Rudolph Care teamet, og hos mange står strand og svømmeture stadig på programmet i sensommeren

Jane

"Jeg er så heldig at bo meget tæt på den dejligste strand – jeg har været i vandet næsten hver morgen siden starten af maj – jeg elsker det! Det er den bedste start, som giver ekstra energi hele dagen! I år har jeg aftalt med en veninde, at vi skal forsøge at komme i vandet efter vores løbeture langt ind i efteråret… måske vi ender med at kunne kalde os vinterbadere. I januar lokkede Andrea mig i et iskoldt og mørkt Øresund, og det kunne altså noget. Jeg tænker, at jeg kan hive sommerens energi med mig langt ind i efteråret på den måde, men nu må vi se, hvor lang tid jeg holder ud…."  

Andrea

”Når jeg igen vender tilbage til byen og hverdagen, sørger jeg for at planlægge den første tid rigtig godt, fordi der ofte er mange ting, der skal hænge sammen. Det er vigtigt for mig at rykke sommerferien med ind i hverdagen, og derfor tager vi til stranden og spiser, bader og spiser aftenis så længe, vi kan. Noget der også forlænger sommerfølelsen for mig, er at gå på bare tæer så længe som overhovedet muligt. Lige nu bærer mine fødder præg af en sommer med masser af saltvand, sand og en tør græsplæne, så jeg har sørget for at bestille tid til behandling hos min fodterapeut – så kan jeg gå på bare fødder længe endnu.”

Oslofjorden er hvor Rudolph Cares norske Camilla bader allermest, og hun gør det især for at holde fast i sommerfølelsen

 

Camilla S.

"Jeg er så heldig å bo rett ved sjøen og har lovet meg selv å bade så mye jeg kan, selv på litt kalde dager, og sitte helt stille i mitt badehus uten min telefon. Så skal jeg passe på å få mange deilige dates med min mann, UTEN barn.. hi hi. Slik kan jeg forlenge den deilige sommerfølelsen av frihet og null bekymringer. En god champagne, delt impulsivt med gode venner midt i uken gir også litt ekstra feriefølelse."

Line

"Jeg elsker at starte min dag med en løbetur langs vandet, hvor jeg nyder morgenlyset, som giver mig ekstra energi til dagen. Efter en arbejdsdag er det skønt med en kølig aftendukkert eller en gåtur med veninderne for at få det bedste ud af sensommers lune aftener. Jeg lufter min dyne og tørrer altid mit vasketøj udenfor, så det får årstidens milde duft. Jeg fylder også gerne mine vaser med friske blomster, så duften kommer indenfor." 

Annette

"Jeg har ALTID saksen med i bilen eller i cykelkurven til at plukke de smukkeste grøftekantsbuketter, som enten glæder mig selv derhjemme, skønne venner eller familien. Eeeeelsker disse buketter, som både kan have lidt præg af dejlig sommer og yndig sensommer. Ofte arrangerer vi også en lille rejse med venner sidst i august måned - SÅ skønt at have lidt at se frem til ultimo august, primo september." 

Annette fra Rudolph Care forlænger sommerfølelsen ved altid at have saksen med i bilen eller på cyklen, så hun kan plukke sig til smukke grøftekantsbuketter

Helene

"Jeg må indrømme, at jeg ikke gør noget ekstra for at holde fast i min sommerfølelse. Det jeg elsker og sætter stor pris på er de skiftende årstider, som vi har her i Danmark. Hver årstid har simpelthen sin charme. Vi har haft så skøn en sommer med masser af sol og varme, så der er noget inde i mig, som nu faktisk glæder sig til at kunne tænde stearinlys og hygge indendørs med hele familien samlet. Men når det er sagt, så nyder jeg stadig de varme og stille aftener, hvor det stadig er muligt at sidde ude længe, efter man har spist. Jeg holder også krampagtigt fast i min sommerglød og sparer ikke på hverken Body Scrub eller dråber af A Hint of Summer.  Body Scrub og A Hint of Summer." 

Josephine

"Jeg svømmer i havet, spiser store is med ungerne, inviterer venner til middag på hverdagsaftener, nyder lækre eftermiddagsdrinks, løber en sen aftentur eller ser netflix på altanen med puder og dyner - dog ikke det hele på samme tid. Jeg husker at bruge mine eftermiddage og lyse aftener." 

Pernille

"Det er lidt en snyde-sensommer, vi har gang i, fordi her stadig er så varmt, men jeg sørger først og fremmest for at tage til vandet og bade så mange aftener som overhovedet muligt. Sommeren lever også videre hjemme på min altan, hvor jeg sørger for at spise ude. Og så bliver jeg ved med at drikke rosé – det hjælper altid på sommerfølelsen."

Camilla D.

"For at holde fast i sommerfølelsen hjemme hos os gør vi alt, hvad vi kan, for at bevare den fantastiske stemning af sol, sommer og ”ned-i-gear” som familie. Hver dag efter aftensmad cykler vi ned til stranden og bader. Det er en skøn måde at afslutte dagen og ikke mindst forlænge sommerferiefornemmelsen på." 

Is og og familiehygge er på programmet når Rudolph Care teamet mentalt skal bevare den dejlige sommerfølelse i august

Julie

"I min familie har vi været gode til at fortsætte sommerstemningen langt ind i både august og september med strandture efter arbejde med medbragt middag - eller med forlængede weekender i sommerhus. For mig handler sensommeren om at skabe tid til at være meget sammen med sin familie og venner - og nyde hinandens selskab, også på simple hverdage - og mødes til en is eller et glas kold hvidvin." 

Louise

"Heldigvis er vejret jo stadig helt fantastisk, så det er jo piece of cake at holde fast i sommerfornemmelsen. Jeg elsker at spise i haven hver dag, nyde sommeraftenenerne udendørs, tage hunden med på stranden for at bade – og så nyder jeg at man stadig kan gå uden strømper og overtøj :-)​"

Sofie

"Jeg husker at passe på mig selv efter sommerferien, hvor det kan være lidt hårdt at vende tilbage til hverdagen. Yoga-studiet er mit ’helle’ året rundt, men især i sensommeren elsker jeg at tune ind og kun koncentrere mig om min krop, mit sind og ikke mindst min vejrtrækning. Vi har faktisk morgenyoga på kontoret hver torsdag i øjeblikket – det er bare den BEDSTE start på dagen!"

Meget af sommerfølelsen kan holdes ved lige, hvad man bliver ved med at bade i havet om sensommeren - i hvert fald ifølge Rudolph Care teamet
Shop Bloggen
Share on: