Rudolph-teamets tips til sommerlæsning

ANDREA

Jeg er spændt på hvor meget jeg kommer til at få læst med huset fuld af unger, men jeg har tre bøger, jeg gerne vil bruge lidt tid på;

Et lille liv af Hanya Yanagihara. Jeg har fået den af en veninde, der selv synes, at den er fuldstændig vidunderlig.

Jeg kan jo godt lide at dyrke det at være glad for sin hverdag og fokusere på det positive. Det går godt, men man kan jo altid blive bedre, og derfor glæder jeg mig til at kigge lidt nærmere på Happines and how it happens af Suryacitta, som jeg fik i gave for lang tid siden. Det er en mindfullness-bog, med korte kapitler som man kan gå til og fra. Det passer mig godt. Og så er den på engelsk, som også er godt, for det kunne jeg godt trænge til at øve lidt. Hella Joofs Papmaché-reglen skal også åbnes. Igen. Den tåler virkelig at blive genlæst ind i mellem. Og så kommer jeg til at pløje alle damebladene igennem. Det er tilpas læselængde når man har børn, og så får man også følelsen af at læse noget til ende.

 

JOSEPHINE

Jeg får læst alt for lidt i hverdagen, så jeg har en god stak bøger, der skal med på sommerferie. En af mine gode kollegaer har netop lagt Norwegian Wood af Haruki Murakami og Tove Ditlevsens Gift på mit bord, så de skal klart med i tasken. Derudover vil jeg gerne genlæse en af mine yndlingsbøger Det jeg elskede af Siri Hustvedt, som er kommet retur efter flere års udlån. Det er en stærk fortælling om kærlighed, venskab og dyb sorg som foregår i New York. Siri Hustvedt er vanvittig dygtig til at sætte ord på følelser og tilstande, og leverer gode personportrætter. Aldrig har jeg tudet så meget til en bog (godt vores solcreme er vandfast!). Heldigvis skamlæser vi Jacob Martin Strids Mimbo Jimbo, Lille frø og Den utrolige historie om den kæmpe store pære for ungerne derhjemme, så det ikke bliver alt for tungt og dystert. Og så kommer jeg nok ikke uden om diverse dinosaurer-bøger med guides til, hvordan man kan lave sit eget vulkanudbrud med sand, natron, eddike og frugtfarve. Det kan kun blive en god sommer. 

 

SOFIE

Forleden sendte min søster sendte mig Sus af Jonas Bengstsson. Det et godt tegn, for hun har god bogsmag, så den tror jeg, at jeg vil kaste mig over. Ellers vil jeg gerne genlæse Transfervinduet af Maria Gerhardt, da jeg slugte den første gang, jeg læste den. Tit læser man en bog anderledes anden gang. Den er livsbekræftende, og smuk skrevet, men man får altså lidt ondt i hjertet.

ANNETTE

Jeg skal have afsluttet selvbiografien om Andre Agassi, Open, som jeg er i gang med. Jeg blev helt hooked på disse selvbiografier efter jeg en sommer læste Jeg er Zlatan Ibrahimovic, og blev vildt betaget af bogen. Jeg kommer også til at læse en masse skønne boligblade – på min luftmadras i poolen -

Og så skal jeg nok også lytte til lidt spanske lydbøger, så jeg kan få lært at tælle til mere end tre på spansk.

 

CAMILLA D.

Jeg ser frem til at få læst Papmaché-reglen af Hella Joof som har ventet på min opmærksomhed i et stykke tid nu. I mine tanker kommer det til at foregå sådan her; "Jeg nyder en god kop kaffe ude på terrassen, imens mine børn leger i haven og jeg læser i min bog.” Det er måske ønsketænkning, men jeg tror stadig på projektet.

 

CAMILLA S

Jeg glæder mig til at læse Fortielser af Monica Csango. En kritikerrost bog i Norge om forfatterens jødiske familiehistorie. Jeg gætter på at den bliver oversat til dansk om kort tid, for det er virkelig en bog som har taget Norge med storm.

STINNE

Jeg har lige haft fødselsdag og fået den nye Paul Auster mursten, der hedder 4 3 2 1, der har fået så gode anmeldelser. Den skal læses. Jeg har også Empire of Things af historikeren Frank Trentmann på listen. Bogen er en tour de force gennem forbrugskultur og forsøger at beskrive hvorfor vi i dag er ved at drukne i ting, og sager. Men hvis jeg skal være helt realistisk, så bliver det nok ikke til mere læsning end vores samling af Totte-bøger og Læs Let til den syvårige…

 

CECILIE

Jeg begyndte på Hella Joofs Papmaché-reglen for et par uger siden, den glæder jeg mig til at have tid og ro til at læse på stranden eller i sommerhuset. 

 

JANE

Jeg er ikke ligefrem planlægger-typen, der allerede ved hvad jeg skal læse i min sommerferie, men jeg skal formentlig læse aviser og en masse dameblade. Det når jeg ALDRIG til hverdag. Jeg har også en plan om at låne Sofies 100 dage af Lotte Kaa Andersen, for jeg kunne godt lide Hambros Alle 7-9-13 som hun også har skrevet. Nå ja – jeg blev vist aldrig færdig med MAESTRA af L.S. Hilton sidste sommer, så måske får den en chance til. Hvis husets tre børn altså lader mig få ro til det.

JULIE

Jeg er blevet ret vild med Louisiana Litterature; en festival på Louisiana, der hvert år i august afholdes med både nationale og internationale forfattere. Siri Hustvedt og Paul Auster er blandt andet nogle af hovednavnene i år, og derfor kunne jeg ret godt tænke mig at læse Austers seneste udgivelse 4 3 2 1. En af mine yndlingsforfattere er F. Scott Fitzgerald, og jeg ved næsten på forhånd, at jeg kommer til at genlæse en af hans romaner. Bonjour Tristesse af Francoise Sagan skal også læses igen. Hvis jeg skal have lidt let læsning med på stranden, kan jeg ret godt lide at læse noveller på min iPhone på Lapidar. Jeg må også indrømme, at jeg elsker magasiner – og jeg fylder uden tvivl strandtasken med diverse modemagasiner gennem hele sommeren, det er jo så hyggeligt!

 

HEIDI

Jeg har fået Anette Kristine Poulsens bog Superhud i Mors Dags gave og har ikke nået og læse den endnu. Den skal med mig på ferie. Og så har jeg for nylig fået interesse for ansigts-zoneterapi og ansigtsmassage, så det vil jeg også læse mig klogere på i ferien.

 

DORTHE

Jeg går og leder efter beauty-bøger på engelsk for at dygtiggøre mig i listige vendinger, og selvfølgelig blive klogere på facts on huden og pleje. Ja, man er vel nørd! Quintessentially Perfume af Natalie Grainger står også på min læseliste – den skulle være duft-biblen og indeholde alt man skal vide om dufte. Den vil jeg også gerne læse.

 

 

God læselyst ♥

Keep that summer glow

 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..

VORES FAVORITTER

Jeg ville aldrig bruge andet end vores bodylotion. Den er fantastisk. Den trænger let ind i huden...

SOS til tør og sensitiv hud

Giv huden og dig selv noget kærlighed Sara Jordell Hvad kan være grunden til at huden er sensitiv?...
Share on: