Sådan bliver julen hos Rudolph Care

Mandagsinspiration

Mangler du inspiration til gaverne, deler vi hver mandag i december et gavetip på Rudolph Stories. Vi byder på gaveinspiration til kvinder i alle andre, til manden der går op i lækker hudpleje og til veninden, værtinden eller kollegaen, som du ikke helt ved hvad mangler.

Fredagsstilbud

Traditionen tro sætter vi hver fredag i december af til et eksklusivt dagstilbud, som kun varer i 24 timer. Dagstilbuddet har en særlig julepris og er værd at holde øje med.

VIGTIGT: Det sidste dagstilbud, fredag d. 21/12 2018 kan ikke leveres før juleaften – men vi kan afsløre, at den er gylden og glitrende, så den kan bruges til nytår. 

Søndagshygge

Hver søndag i december står på ren julehygge, når fire skønne kvinder – én for hver søndag i advent - fortællerom deres jul. Følg med på Rudolph Stories og læs de hyggelige portrætter og nyd de julede billeder. 

Adventskonkurrence

Søndagene står også på fire helt særlige konkurrencer. Traditionen tro giver vi en adventskonkurrence vinger hver søndag, hvor der således er luksuriøse og yderst eksklusive præmier på spil. Det eneste du skal gøre for at deltage,er at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hold øje på de sociale medier eller her på hjemmesiden, hvor vi fortæller hvornår og hvor længe, du kan deltage i de fire konkurrencer. Hvis du allerede er nyhedsbrevsmodtager, kan du selvfølgelig stadig deltage i konkurrencen. Du skal bare tilmelde dig på ny – og det må gerne være med densamme e-mail, som du allerede er tilmeldt med. 

Det ind i mellem

På de helt almindelige julehverdage kan du også løbende glæde dig til at læse opskrifter, hyggetips og lade dig inspirere af de forskellige juletraditioner. Det sker på Rudolph Stories i løbet af december. 

En nisse er på spil

Igennem hele december er der som altid også en nisse på spil på webshoppen. Og det er en sød og gavmild en af slagsen. Nissen vil nemlig uddele 24 gavekort i 24 forskellige webshop-ordrer i løbet af december som en ekstra lille gave til heldige julehandlende.

Bestil dine gaver i tide

For at din ordre kan nå at blive pakket og sendt afsted i tide skal du bestille julegaverne senest d. 19/12 2018 kl 12 – vi kan ikke garantere at ordrer, som er bestilt derefter kan leveres i tide. 

Hvis du vil returnere en gave

Det er helt i orden, hvis du har fortrudt dit køb eller vil returnere en julegave. Du kan returnere din vare i samme stand, som du modtog den – ubrugt og i original og ubrudt emballage - indtil d. 31/1-2019. Læs mere om handelsbetingelser, og hvordan du returnerer en vare her. 

 

Alle disse skønne juleaktiviteter råber vi selvfølgelig højt om på de sociale medier, Instagram og Facebook, men hvis du er modtager af vores nyhedsbrev, får du altid nyhederne som den første. Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag I konkurrencen om et gavekort til webshoppen på DKK 1.500,- ved at klikke her.  

Shop Bloggen
Share on: