Guide til forårsklar hud

Foråret er lige om hjørnet, og det er tid til at forberede huden på flere solstrejf med solcreme til ansigtet og lettere hudplejeprodukter. Læs vores tre nemme forårstips. Andrea i København

Skrub huden ren og klar til en ny årstid
 

Hos mange er foråret forbundet med rengøring, og den filosofi kan vi godt lide at have med i hudplejen. Foråret kalder nemlig på en frisk start, og det samme gør din hud. Facial Scrub Mask skrubber skånsomt og effektivt din hud ren med fint abrikoskernegranulat. Og hvis du lader den sidde som en ansigtsmaske i 15-20 minutter, vil de rige, fugtgivende ingredienser fra blandt andet bivoks og sheasmør mætte din hud i dybden og efterlade den med fornyet glød og smidig, glat og klar til foråret. Hvis man ønsker en lidt lettere ansigtsmaske, kan man blande skrubbemasken med 1-2 pump af vores luftlette renseskum, Acai Cleansing Foam. Fremgangsmåden er helt den samme – bland de to produkter, massér ind i huden og lad eventuelt masken sidde i de 15-20 minutter. 

Renseskum og skrubbemaske fra Rudolph Care

Solcreme til ansigtet blandet med selvbrunerdråber
 

Du har nok allerede mærket lidt til det - dagene bliver lysere og solen titter oftere frem. Det betyder dog, at du igen skal begynde at søge mod solcreme til ansigtet. Sun Face Cream fra Rudolph Care findes i tre forskellige udgaver, SPF 15, 30 og 50. Som udgangspunkt er SPF 15 nok, når du opholder dig i Danmark. For at give ansigtet lidt ekstra glød anbefaler vi, at du blander solcremen med vores økologiske selvbruner, A Hint of Summer. Det vil hjælpe din hud på vej med en naturlig, solbrun farve. Læs alt, hvad du skal vide, om A Hint of Summer her. 

Solcreme til ansigtet og selvbruner

Skift den rige, intense hudpleje ud med lettere alternativer
 

Vinterhuden har hos mange kaldt på olierig hudpleje i flere lag, og dem kan man så småt begynde at lægge på hylden. Den lette ansigtscreme, Moisture Delight, er en ideel ansigtscreme til lunere tider, hvor huden er mindre på arbejde. Udover det, kan du forfriske og fugte huden – både inden og efter du har brugt din ansigtscreme – med Mist Delight. Den indeholder blandt andet honningekstrakt, som virker fugtbevarende på huden, og den har en lækker, forfriskende virkning på din nu forårsklare hud. 

Lette hudplejeprodukter fra Rudolph Care - Mist Delight og Moisture Delight er ekstragode i årets lunere måneder
Køb forårsprodukterne her
Share on: