Sådan støtter du, når du vælger Rudolph Care

20.10.2019

Bæredygtighed i meget mere end én forstand.

Rudolph Care er bæredygtig hverdagsluksus i meget mere end én forstand. Det har vi altid været. For nok er vores produkter certificerede med miljø- og økologimærker som tager hensyn til kroppens sundhed og specifikke dyrkningsmetoder, men samtidig er bæredygtighed, i det hele taget, kernen i alt hvad vi gør. 

Hjertet i Rudolph Care er det lille mørklilla acaibær, som vi i mere end ti år har købt fra samme producent i Amazonas. Samarbejdet har givet os mulighed for at tage del i bevaringen af et vildtvoksende stykke af regnskoven. Acaibærret vokser nemlig i skyggen af regnskovens palmer. Og bevaringen af regnskoven er derfor et helt essentielt element i vores handel med acai. 

Lokale i Amazonas og Andrea

I Amazonas arbejder vi tæt sammen med 150 lokale familier, som varetager høsten af acai gennem efteråret (primært i oktober). Acaibærrene er økologisk certificerede, og de lokale, der høster for os, gør et ekstra stykke arbejde for at overholde certificeringsreglerne, som stiller krav til måden bærrene håndteres på. Det er vi ret stolte af at have aktier i. Det kræver nemlig mere arbejde at være en certificeret bonde end ikke at være det. 

Vores arbejde med de lokale bærplukkere i regnskoven er blot én bæredygtig aktivitet omkring acaibærret. En anden er det sociale aspekt. For ikke nok med, at acaihøsten giver økonomisk råderum for de lokale, så har vi i Rudolph Care taget de første spadestik til flere projekter i Amazonas...

I oktober 2019 giver vi samtlige indtægter fra salget af de første 300 styk af vores nye Acai Facial Oil Limited Edition til bæredygtige initiativer, skabt af lokalbefolkningen, der hvor vi handler. Med dit køb, hjælper du derfor blandt andet med at starte en planteskole i samarbejde med den lokale skole, hvor børnene vil blive undervist i lokale dyrkningsmetoder, kompostering, affaldshåndtering og bæredygtighed. Så de også i fremtiden har kompetencerne til at styrke deres levevilkår, dyrke flere økologiske afgrøder og derigennem forbedre både ernæring og økonomi i området.

Skole i Amazonas, som Rudolph Care støtter

Acai transporteres fra regnskoven til den lokale producent

Du prioriterer derfor bæredygtigheden i langt mere end én forstand, når du vælger Rudolph Care. Og vi er stolte af, at flere og flere slutter sig til vores univers af lige dele ansvarlighed, bæredygtighed og effektiv luksushudpleje. 

Acai - Andrea Elisabeth Rudolph i Brasilien

 

Særlige hyldester til Amazonas
Share on: