Sådan virker hyaluronsyre med din hud

25.09.2019

Vores Firming-produkter indeholder hyaluronsyre, men hvad gør det egentlig for huden? Firming produkter fra Rudolph Care med hyaluronsyre

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et kuldrat, der findes naturligt i kroppen. Med alderen producerer vi dog mindre og mindre af det, og det er blandt andet grunden til, at huden med tiden mister sin spændstighed. 

Hos Rudolph Care bruger vi to forskellige slags hyaluronsyrer i vores Firming-produkter; en med lav molekylevægt og en med høj. Hyaluronsyren med lav molekylevægt arbejder særligt med synlige linjer i din huds struktur og elasticiteten i huden. Hvor den med høj molekylevægt fylder huden ud indefra og giver en ’plumping’-effekt der både kan ses og mærkes i huden. Firming Therapy Moisturizer indeholder hyaluronsyren med lav molekylevægt, hvor Firming Perfector Serum indeholder begge former for hyaluronsyre.

Ansigtscreme til moden hud - Firming Therapy Moisturizer

Hvordan virker hyaluronsyre med min hud?

Hyaluronsyre har en enestående evne til at binde og bevare fugt i huden. Faktisk kan hyaluronsyre binde fugt 1000 gange sin egen vægt, og når huden bliver tanket op på den måde, ensartes ujævnheder og forandringer i hudens struktur. Udover at være den ultimative fugt-bombe, giver hyaluronsyre også glød og en levende udstråling. 

Hyaluronsyre er en ny ingrediens for os i Rudolph Care, og mange flere power-ingredienser sluttede sig til vores ingrediensliste, da vi lancerede ’Firming-couple’.  Læs om mange af dem her. Du kan også lære Firming-produkterne meget bedre at kende, hvis du klikker her. 

Shop bloggen
Share on: