Sæt kryds i kalenderen d. 15 september 2018

D. 15. september er det World Cleanup Day, og vi synes, at du skal tage med. Rudolph Care teamet deltager talstærkt i Jylland, Norge og på Sjælland, og du har chancen for at vinde en lækker efterårspræmie. 

World Cleanup Day er en vigtig dag, og vi deltager naturligvis i Rudolph Care

Den globale oprydningsdag, World Cleanup Day, nærmer sig. World Cleanup Day er dagen, hvor man på verdensplan samles om at befri naturen fra en væsentlig del af det affald, som den desværre rummer mere og mere af. Affald i naturen kommer fra menneskers uforsigtige omgang med det, og når det først er landet i naturen, kan det på både kort og lang sigt store konsekvenser for blandt andet dyreliv, verdenshavene og grundvandet. 

I Danmark er dagen faciliteret af Plastic Change, og det er nemt at deltage. På Plastic Change’s hjemmeside kan man registrere sig som indsamler og vise, at man bidrager til indsamlingen – det kan du gøre her. Du kan også læse om, hvordan dagen kommer til at forløbe i dit lokalområde, og om der er større events, du kan deltage i. 

Hos os i Rudolph Care kommer vi til at tage initiativ til at samle affald flere steder. Vores jyske islæt af søde Rudolph Care kollegaer vil samle ind Århus, imens dem på Sjælland vil gøre det samme i Tisvilde, Roskilde og i Købenahavn. Vores indsamling får et internationalt præg i form af vores dejlige, norske kollegaer, som også tager deres kære i hånden og samler affald fra Nesodden ud for Oslo. Hvis du har lyst til at bruge World Cleanup Day med os i Rudolph Care kan du mødes med os her på lørdag: 

I Århus mødes vi kl. 10 på Den Permanente og bruger et par timer i fællesskab på at samle affald langs stranden.

I København mødes vi kl. 11 ved Naturcenter Amager Strand. Her vil vi samle affald langs strandstien i Amager Strandpark og i den omliggende natur.

Vi sørger for affaldsposer - så det eneste du skal have med er dig selv og din kærlighed til miljøet (og måske et par havehandsker, hvis du helst vil samle affald med sådan et par på). 

Oslofjorden er hvor Rudolph Cares norske Camilla bader allermest, og hun gør det især for at holde fast i sommerfølelsen

Hvis du ikke er i nærheden af Rudolph Care teamet's indsamlingsdestinationer d. 15 september, så frygt ej. Du kan nemlig også selv starte din egen affaldsindsamling og invitere dine venner og bekendte, så I kan gøre det sammen. Vi håber derfor også, at du vil tage dine kære i hånden og hjælpe naturen i dit lokalområde (eller der, hvor du lige er d. 15. september). Gør det til en hyggelig dag, og hvis du har de mindste med, er det en ideel anledning til at lære dem om vigtigheden af ansvarlighed omkring affald. 

Konkurrencetid

I forbindelse med World Cleanup Day har vi valgt at sætte en konkurrence i verden, hvor du kan vinde en efterårspakke med Rudolph Care produkter. Pakken består af de produkter, som Andrea Elisabeth Rudolph bruger mest i sin efterårsrutine; Cleansing Milk, Facial Mist, Mist Delight, Acai Anti-ageing Serum, Acai Anti-ageing Facial Oil og Acai Anti-stress Facial Cream sammen med den fine, rosa Rudolph Care toilettaske.

Det du skal gøre er: 
 

♦ Tag et billede af din World Cleanup Day, og hvordan du deltager aktivt.

♦ Læg det på Instagram, og husk at hashtagge #cleanupwithrudolphcare (HUSK: At din instagramkonto skal være offentlig – vi kan ikke se din deltagelse, hvis du har en privat profil)

Vi trækker en vinder mandag d. 17. september 2018 

Vel mødt d. 15 september 2018

De Kærligste Hilsner,
Rudolph Care Teamet ♥

Oprydning af naturen er en vigtig ting
Shop Bloggen
Share on: