Sammensæt din egen Rudolph Care adventskalender

17.11.2019

Det gik stærkt, og den populære Rudolph Care adventskalender blev udsolgt på under en uge. Du kan heldigvis altid sammensætte din egen adventskalender med fire valgfri produkter. Vi guider dig til fire sæt lige her. 

Fire små Rudolph-pakker

Overrask en, du holder af, med fire små, søde pakker hver søndag i december. Vi har et stort udvalg af lækre rejsestørrelser, som du kan sammensætte helt som du vil. Et forslag til at komme omkring både hår, krop, ansigt og hænder lyder således:

Den rensende og nærende Acai Cleansing Milk, den skrubbende Acai Body Scrub, vores blødgørende Hand Cream og den plejende og velduftende Blossom Shampoo

Adventskalenderen vil med dette forslag have en samlet pris af DKK 320,-

Køb kombinationen her:

To små og to store

Hvis der skal deles lidt større gaver ud, så foreslår vi de følgende fire, luksuriøse gaver: 

Den skrubbende håndsæbe Exfoliating Soap, vores delikate olieparfume Signature Notes Huile de Parfum Purse Editionden fugtgivende Mist Delight i en praktisk rejsestørrelse og til sidst en rejsestørrelse af Hand Cream, som har den perfekte håndtaskestørrelse.

Adventskalenderen vil med dette forslag have en samlet pris af DKK 550,-

Køb kombinationen her:

Advent deluxe

Hvis du vil gå all-in på adventsgaverne, kan du jo faktisk bare gå på opdagelse i vores webshop - vi har samlet et udvalgt til dig, som du får fire fine gaveposer med til.  

Først og fremmest er vores Acai Body Lotion er altid en populær luksusvinder med sine 100 ml, der passer ind hvorend man har den med. Den gyldne og glitrende Golden Kiss Body Oil, som med sit glitrende mineral får huden til at stråle til julens mange fester, den lindrende og helt ideelle efterårs- og vinterhudpleje Acai Anti-stress Facial Cream i en fin rejsestørrelse og sidst, men ikke mindst, lidt kærlig pleje til tørre vinterlæber med Acai Lip Balm

Adventskalenderen vil med dette forslag have en samlet pris af DKK 1300,-

Køb advent deluxe sættet her:

Den til manden

Nogle mænd er svære - eller rettere umulige - at imponere med hudpleje, men der er heldigvis også nogen, som sætter stor pris på lækker luksusforkælelse. Og til dem har vi selvfølgelig også givet et bud på fire produkter, som, vi ved, hitter blandt mændene:

Den sanselige Herbal Mint Shampoo travelsize til under bruseren eller sportstasken, Keep On Rolling Deodorant – fordi alle kan bruge den velduftende deodorant, som passer på huden i armhulerne imens den modvirker dårlig lugt, en praktisk rejsestørrelse af den populære Gentle Cleansing Foam, som blandt mænd især er populær som alternativ til barberskum, og til sidst den lindrende ansigtscreme Acai Anti-stress Facial Cream i rejsestørrelse, som er populær at bruge efter barberingen grundet dens beroligende effekt.

Adventskalenderen vil med dette forslag have en samlet pris af DKK 584,-

Køb kombinationen her:
Share on: