Sammensæt din egen Rudolph Care adventskalender

Det gik stærkt, og den populære Rudolph Care adventskalender blev udsolgt på under en uge. Men frygt ej – hvis du ikke fik fingre i vores sammensatte kalender, er der heldigvis rig mulighed for selv at sammensætte din egen, unikke Rudolph Care adventskalender. 

DIY adventskalender

Fire små Rudolph-pakker

Overrask en, du holder af, med fire små, søde pakker hver søndag i december. Vi har et stort udvalg af lækre rejsestørrelser, som du kan sammensætte helt som du vil. Et forslag til at komme omkring både hår, krop, ansigt og hænder lyder således:

Den rensende og nærende Acai Cleansing Milk, den skrubbende Acai Body Scrub, vores blødgørende Acai Hand Cream og den plejende og velduftende Blossom Shampoo

Adventskalenderen vil med dette forslag have en samlet pris af DKK 320,-

To små og to store

Hvis der skal deles lidt større gaver ud, så foreslår vi de følgende fire, luksuriøse gaver: 

Den nye, skrubbende håndsæbe Exfoliating Soap, Signature Notes Huile de Parfum Purse Edition – parfumeolien, som er den nyligt slåede vinder af Costumes Skønhedsfavoritter Diskret Velduft,den fugtgivende Mist Delight i en praktisk rejsestørrelse og til sidst en rejsestørrelse af Acai Hand Cream, som har den perfekte håndtaskestørrelse.

Adventskalenderen vil med dette forslag have en samlet pris af DKK 550,-

DYI adventsgaver fra Rudolph Care

Advent deluxe

Hvis du vil gå all-in på adventsgaverne, kan du jo faktisk bare gå på opdagelse i vores webshop - vi har dog alligevel udvalgt fire gaver, som omfavner lidt forskellige behov og anledninger: 

Først og fremmest er vores Acai Body Lotion er altid en populær luksusvinder, og den fås sågar i tre forskellige størrelser, den gyldne og glitrende Golden Kiss Body Oil, som med sit glitrende mineral får huden til at stråle til julens mange fester, den lindrende og helt ideelle efterårs- og vinterhudpleje Acai Anti-stress Facial Cream i en fin rejsestørrelse og sidst, men ikke mindst, lidt kærlig pleje til tørre vinterlæber med Acai Lip Balm

Adventskalenderen vil med dette forslag have en samlet pris af DKK 1300,-

DYI adventskalender fra Rudolph Care

Den til manden

Nogle mænd er svære - eller rettere umulige - at imponere med hudpleje, men der er heldigvis også nogen, som sætter stor pris på lækker luksusforkælelse. Og til dem har vi selvfølgelig også givet et bud på fire produkter, som, vi ved, hitter blandt mændene:

Den sanselige Herbal Mint Shampoo travelsize til under bruseren eller sportstasken, Acai Roll-On Deo – fordi alle kan bruge den velduftende deodorant, som passer på huden i armhulerne imens den modvirker dårlig lugt, en praktisk rejsestørrelse af den populære Acai Cleansing Foam, som blandt mænd især er populær som alternativ til barberskum, og til sidst den lindrende ansigtscreme Acai Anti-stress Facial Cream i rejsestørrelse, som er populær at bruge efter barberingen grundet dens beroligende effekt.

Adventskalenderen vil med dette forslag have en samlet pris af DKK 584,-

DYI Rudolph Care adventskalender
Shop Bloggen
Share on: