Sheasmør – vinterens sos-redning

Hvor meget ved du egentlig om sheasmør? Lad os fortælle dig lidt om den ultra plejende ingrediens, og hvordan vi bruger den i Rudolph Care.

Shea

Sheasmør er blødheden selv og er udvundet af kernerne fra sheatræets kastanjelignende frugter, som i Vestafrika har været brugt som et helende og plejende middel igennem århundreder. Det lækre, rige smør har også et højt indhold af antioxidanter, hvilket gør, at flere og flere tager ingrediensen til sig i hudplejesammenhæng - inklusiv os i Rudolph Care. I vores produkter har vi valgt at blande sheasmørret med mange andre plejende ingredienser – i høj grad økologiske olier – hvor blandt andet Acai Body Balm, Acai Body Lotion og Acai Hand Cream har fået æren af at indeholde den nærende ingrediens. 

Mommy & Me

Vi er stolte af vores sheasmør, som gør noget helt særligt for de produkter, der er beriget med det, og så har det i tillæg et helt særligt ophav. Vi bruger nemlig udelukkende økologisk sheasmør, som kommer fra en bæredygtige producent i Burkina Faso i Afrika. Det bæredygtige islæt har flere dimensioner; som sagt er dyrkningen af sheatræerne økologisk, hvilket skåner både arbejdere og naturen mod giftige sprøjtemidler. Og så skaber dyrkningen på samme tid jobs, indkomst, sociale netværk og et stærkere sikkerhedsnet for mange lokale ansatte. 

I Rudolph Care er det helt essentielt og afgørende, at vi kan stå inde for vores produkter – lige fra dyrkningen af den enkelte ingrediens hos bonden og til produktets brug hjemme hos dig – og det kan vi i den grad med sheasmørret, som på dit Rudolph Care produkt hedder Butyrospermum Parkii Butter* (sheasmør)

 

Andrea Elisabeth Rudolph talte tidligere på året om bæredygtigheden i Rudolph Care her på Rudolph Stories, og det indlæg kan du læse her.

Shop Bloggen
Share on: