Sikke en fest!

24.02.2019

D. 7. februar 2019 var en festdag af de helt store. Rudolph Care inviterede nemlig til dans, drinks og desserter på den nye adresse i Valby, og det gik ikke stille for sig. Læs lidt om stemningen, og nyd de festlige billeder. Fødselsdagskage

På en grå februar-torsdag summede stemmerne og festplanlægningerne fra tidligt om morgenen. Dagen, vi havde ventet på og planlagt så længe, var endelig kommet, og nu skulle vores nye Rudolph Care kontor endelig agere ramme for årets fest – Rudolph Cares 10-års jubilæumsfest. Klokken 18 stod Antoinettevej 3 klar i sit stiveste puds med bar og band, diskokugler og et overdådigt kagebord, som stylist Helle Høgsbro havde kreeret. Team Rudolph Care kunne følge trop efter ugevis af jagt efter den helt rigtige kjole – og ikke mindst efter kyndige strøg med makeupbørsten fra makeupartist Sidsel Marie Bøg, som fik os alle til at stråle med lækker hud og smuk festmakeup. 

Pyntet kagebord til Rudolph Cares 10-års jubilæumsfest

Andrea Elisabeth Rudolph holder tale

Efter gæsternes ankomst, et smut i baren og en tur forbi fotograf Andreas Becks skarpe kameralinse stod alle til sidst klar i spænding. Andrea Elisabeth Rudolph åbnede ballet med en tale så fin, hvor samarbejdspartnere, team og familie blev takket fra hjertet, og vi blev taget på en ærlig rejse af erindringer fra et eventyr, der nu har stået på i et helt årti. Det hele endte i glade forløsningstårer, da Andrea lagde mikrofonen fra sig og lod sin gode ven og tidligere kollega, Claus Elming, præsentere bandet, The Antonelli Orchestra, i bedste ’vild-med-dans-stil’.

The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra kom fra start som festfyrværkeri fra et glimmerprojektil, og hverken vi eller vores gæster kunne lokkes af dansegulvet i deres 2-timers magtpræstation af diskoviser og danseklassikere. Efterfølgende tog DJ Henrik Milling over og spillede trofast på bedste Rudolph Care-manér, til den sidste dansemus måtte overgive sig til ømme fødder og kalde det en aften. 

Aftenen igennem var der stor trafik igennem vores opstillede photobooth, hvor sjove, skøre og kreative minder blev skabt, og vores gæstebog fra aftenen fik også en stor portion kærlige hilsner fra de mange glade gæster.

DJ Henrik Milling

Nu vil vi lade resten af billederne tale for sig selv, for uanset hvor ihærdigt vi forsøger, var det en magisk fest, som vi aldrig vil kunne beskrive detaljeret nok til at indkapsle den eventyrlighed der opstod mellem os, vores gæster, bandet og alle dem, vi havde til at hjælpe os på aftenen. Og så selvfølgelig fordi… ’what happens in Rudolph Care stays in Rudolph Care’ :-) …

Tak til alle for en aften, vi aldrig glemmer, og for at være de skønneste og dejligste, vi kunne have ønsket at være i selvskab med. Nu kan de næste 10 år bare komme an!

Rudolph Care 

Dans

Team Rudolph Care i photobooth
Rudolph Cares gæster til 10-års jubilæumsfesten

Festgæster

Dans

Rudolph Care Team Foto

Køb de otte første Rudolph Care produkter her
Share on: