En bid af Sine Ginsborgs skønhedsunivers

Rudolph Stories har talt skønhed til den store guldmedalje med makeupartisten Sine Ginsborg. Læs med, når hun fortæller om sit syn på beauty, sin rutine og deler et skønhedstip eller to. 

Sine Ginsborgs skønhedsunivers

Skønhed er for nogen en unik følelse af indre velvære, hvor det for andre handler om udstråling og et visuelt udtryk. Mange stiller ofte sig selv spørgsmålet – ”Hvordan mon andre gør det?”.  Det gør vi også her hos Rudolph Care. Derfor har vi spurgt en række kvinder om deres syn på sagen. Den første i rækken er makeupartist Sine Ginsborg. Sine er en af Danmarks førende indenfor faget og har mere end 20 års erfaring i både den danske og internationale modebranche.  

Makeup artist Sine Ginsborg

Hvad tænker du, når du hører ordet ’skønhed, og hvad er det for dig?
"For mig er skønhed og sundhed stærkt forbundet,og for mig kommer skønhed indefra. Selvfølgelig er der også en ydre skønhed i spil, som kan hjælpes og styrkes med nogle lækre produkter, men den ydre skønhed er ofte et resultat af den indre. I kraft af mit erhverv som makeupartist, er jeg altid af den overbevisning, at et smukt lag makeup ikke kommer til sin ret på en hud, som ikke er velplejet og værnet om indefra. Andrea (red. Andrea Elisabeth Rudolph) er jo et super eksempel på, hvordan velplejet hud og indre skønhed kommer til udtryk i en ydre skønhed. Skønhed kommer, når man passer godt på sig selv."

Hvordan er din skønhedsrutine, og er der noget, du vægter ekstra højt i din rutine?
"Noget, der altid er vigtigt for mig, er at rense mit ansigt både morgen og aften. Det er lige meget, hvor træt jeg ereller hvor mange drinks, jeg har drukket – renserutinen er vigtigst. Jeg sørger også for at eksfoliere og lægge en maske minimum én gang om ugen. Det er et boost, jeg ikke vil være foruden. Derudover er min rutine meget simpel – jeg har ikke brug for så mange trin. Jeg renser min hud og bruger en god dag- og natcreme. Øjencremen er også vigtig,og det må gerne være en fed en af slagsen, menikke for opstrammende. Jeg elsker at have en gennemfugtet fornemmelse rundt om øjnene. Selvom min rutine er simpel, er det allervigtigste for mig, at jeg føler, at min hud får, hvad den har brug for. Det skal dufte godt og føles rigtigt." 

En af Danmarks førende makeupartister Sine Ginsborg

Hvordan er din skønhedsrutine præget af de skiftende årstider og nu især efteråret?
"Jeg synes, at jeg, i kraft af mit arbejde, har ret god sans for at mærke, hvad min hud mangler. Nu hvor vi går ind i efteråret, vil jeg nok begynde at supplere med serum eller en olie for at give huden lidt ekstra. På den anden side synes jeg også, at man kan få brug for netop de elementer om sommeren, hvor huden nemt kan udtørres af varmen. På den måde er rutiner og behov forskelligt fra person til person og ikke mindst fra dag til dagog derfor har jeg ikke en stringent rettesnor til, hvilke produkter jeg bruger hvornår. Jeg tilpasser mig meget efter følelsen. Hvis jeg kan mærke, at huden mangler noget eller får for meget af noget andet, så prøver jeg at balancere det i min rutine." 

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"​Det lyder måske lidt kedeligt, men det er altså søvn og vand. Drik rigeligt og få den søvn, kroppen har brug for. Det kan gøre underværker for alle. Jeg tror ikke, at der findes et produkt, der kan hamle op med de to ting." 

Shop Bloggen
Share on: