Søsterligt samarbejde bag årets Amazonas-print

23.10.2019

Andrea Elisabeth Rudolph og hendes søster, Cecilie Elisabeth Rudolph, står endnu engang bag dette års vinterudtryk. Læs om foreningen af deres kreative og ambitiøse verdener her. Cecilie Elisabeth Rudolph & Andrea Elisabeth Rudolph

I år pryder et særligt udtryk et udvalg af vores produkter. Acai Body Lotion Limited Edition og Acai Facial Oil Limited Edition er to af dem, som med deres ekstra-store størrelser sørger for, at følelsen af hverdagsluksus holder meget længere. Derudover finder man samme farver og mønstre på gaveæskerne Face It You’re Beautiful og Bodyguards In a Box.

Junglen i Brasilien

Printet hedder Amazonas og er inspireret af Andreas møde med den vilde, eksotiske, farverige, brasilianske jungle og vores kollegaer, der høster acaibærret; hjertet i Rudolph Care. 

Cecilie har tidligere designet og kreeret print til Rudolph Care. Hun står blandt andet bag printet på hele vores solserie og de to gaveæsker Be Bodylicious og Sparkle Like a Star. Om dette års Amazonas-print fortæller Cecilie: 

”I årets artwork har jeg ladet mig inspirere af Andrea og Rudolph Cares seneste tur til den brasilianske regnskov, hvor hun fulgte acai-høsten blandt lokalbefolkningen. Amazonas er min fortolkning og fascination af Andreas fortællinger fra hendes magiske genforening med regnskoven og dens folk. Og selvfølgelig acaibærret. Acaibærret er nøgleingrediensen i Rudolph Care-produkterne, som vokser vildt i toppen af palmerne i skyggen af regnskoven. Det er denne eksotiske vildskab, det sumpede terræn og den dybe junglestemning, jeg har forsøgt at indfange i mit artwork. Palmerne er håndtegnene sammen med alle lagene i junglens dybe flora. Nuancerne er grønne, blålige, brune og mørklilla med et strejf af lys, som kun lige når gennem palmetoppene. Jeg har prøvet at illustrere det fantastiske sted, som Andrea har beskrevet for mig. Amazonas er fyldt med de fineste af jordens herligheder og er så uvirkelig fantastisk.”

Amazonas print and design by Cecilie Elisabeth Rudolph

Fra d. 23. – 31. oktober 2019 giver vi alle, der køber vores Acai Body Lotion Limited Edition, en travelsize Acai Body Scrub med i ordren (så længe lager haves). Særligt Andrea er vild med limited-edition-udgaven af den nærende bodylotion. Hun fortæller: 

”Jeg glæder mig sådan over årets flotte version af Acai Body Lotion Limited Edition. Cecilie har igen skabt et fantastisk smukt print, som jeg er stolt af at vise frem. Det får mig til at drømme mig væk fra nordens kulde til den varme brasilianske regnskov, der bor i mit hjerte. Jeg glæder mig til at invitere Amazonas, palmerne og acaibærrets farver ind på min badeværelseshylde. Og så er jeg vild med den ekstra-store størrelse, så jeg er sikret fugtet, smidig og lækker hud hele vinteren.”

 

Amazonas-favoritterne
Share on: