Solbeskyttelse til hver en smag

Solbeskyttelse til hver en smag og alle aldre med solcreme lotion og olie fra Rudolph Care

Lotion-lover

Vores solserie byder på sollotion til alle aldre. Fælles for alle vores sollotion er, at de beskytter effektivt mod solens skadelige UVA & UVB-stråler. Solbeskyttelse skal ikke kun beskytte din hud – den skal kunne nære og pleje den, ligesom en almindelig bodylotion;

Sun Kids Lotion SPF 30 & 50 beskytter effektivt de små i solen, og er meget vandafvisende. Den er let i konsistensen, hvilket gør den nem at smøre ud, og så indeholder den blandt andet nærende rapsolie, beroligende kamille og fugtgivende agurk. 

Sun Body Lotion SPF 15, 30 & 50 er vores klassiske sollotion, som beskytter din hud imens blandt andet havtorn opstrammer og agurkekstrakt beroliger, lindrer og tilfører fugt.

Sun Body Lotion Shimmer Edition SPF 15 & 30 er til dig som elsker guld og glitter, og nyder at give din hud et gyldent touch. Og så får du samme gode, opstrammende og fugtgivende ingredienser som i Sun Body Lotion. 

Om du er til solcreme sololie eller sollotion forsyner Rudolph Care dig med din favorit til sommer

Olie-obsession 

Er du også lidt småafhængig af olie? Så er du kommet til det rette sted. Andrea er en sand olie-pige og det har sat blødgørende spor i vores solserie. Fælles for alle produkter i solserien er, at de har et højt indhold af olie, men der findes også den rene vare – Sun Body Oil. Sun Body Oil er vandafvisende og har en høj koncentration af antioxidanter, der modvirker ældningstegn og hjælper med at bevare hudens naturlige elasticitet. Indeholder aktive og plejende olier fra raps, solskikke og hvedekim, der tilfører fugt til din hud uden at fedte eller udtørre.

Vi har alle forskellige præferencer og rutiner og Rudolph Care har solbeskyttelse til hver en smag

Creme-connoisseur

Er du kræsen med din ansigtscreme? Det er vi! Og derfor kan vores Sun Face Cream også meget mere end at beskytte dig i solen. Sun Face Cream findes med SPF 15, 30 & 50 og indeholder naturlige aktive ingredienser – bl.a. kamille, som lindrer og beroliger; agurkekstrakt, som opstrammer og tilfører fugt til huden; hvedekim, som har naturlig antioxidant-effekt; og koncentreret æbleekstrakt, der effektivt fornyr celleproduktionen, så huden bevarer sin spændstighed. Sun Face Cream kan derfor med fordel erstatte din almindelige dagcreme i sommermånederne eller hele året rundt. 

Der er favoritter til hver en smag i vores Rudolph Care solserie - også til den praktiske

Men hvad med mig, som bare vil være praktisk? Det er der også råd for. Vores Sun Body Lotion og Sun Kids Lotion findes begge i praktiske rejsestørrelser – perfekt til skuldertasken. Og så er Sun Stick også altid en praktisk vinder. Sun Stick er nem til de udsatte områder som læber, ører, næse og nakke. 

Shop Bloggen
Share on: