Solcreme eller sololie – hvad skal jeg vælge?

22.07.2019

Hvad er forskellen på olie og lotion, beskytter de lige godt, og hvad skal jeg vælge? Lad os guide dig her. Sololie og sollotion fra Rudolph Care

Først og fremmest, vil vi pointere, at solcreme og sololie har helt samme virkning. De beskytter ens, og man kan derfor med sikkerhed smøre sig ind i sin præference. Andrea Elisabeth Rudolph har sågar spurgt professor og overlæge Hans Christian Wulf til råds, og i videoen nedenfor, kan du høre hans korte og konkrete svar. 

Så, nu hvor du ved, at solbeskyttelsen er ens, hvad end du vælger Sun Body Lotion eller Sun Body Oil, er det egentlig helt op til dig, hvad du bedst kan lide. Lad os introducere dem for dig her, så du kan komme tættere på dit valg:

Sun Body Lotion

Vores solserie indeholder flere forskellige solcremer til kroppen. Den klassiske Sun Body Lotion, den glitrende Sun Body Lotion Shimmer Edition og den til børn, Kids Sun Lotion. Fælles for dem alle er, at de beskytter effektivt mod solens skadelige UVA & UVB-stråler – og at de er meget mere end solbeskyttelse. De har nemlig et højt indhold af naturlige ingredienser, der nærer og plejer huden, ligesom en almindelig bodylotion.

Koralvenlig solcreme med et højt indhold af naturlige ingredienser - fra Rudolph Care

Sun Body Oil

… er strandfavoritten, der har sat de blødeste spor i vores svanemærkede solserie. Den er vandafvisende og har en høj koncentration af antioxidanter, der hjælper med at bevare hudens naturlige elasticitet. Den indeholder aktive og plejende olier fra raps, solskikke og hvedekim, der tilfører fugt til din hud uden at fedte eller udtørre. Og næsten bedst af alt, så dufter den af sommerferie.

Vi håber, at du finder din favorit – om den er i lotion eller olieform. 

Hvis du stadig ikke har fået stillet læselysten, har vi her samlet alt, du skal vide om solcreme – blandt andet, at vores solserie naturligvis er koralvenlig.

Køb lotion og olie her
Share on: