Solstrålehistorier a la Rudolph

Få bløde ben med Rudolph Cares økologiske luksuriøseBody Lotion

Det produkt, som Andrea altid selv fremhæver og som har gjort en kæmpe forskel for hende, er Body Lotion. Du har måske hørt historien om hendes tørre skinneben?

”Jeg var så flov over dem og tog hellere lange bukser på end gik med bare ben. Jeg havde bare ørkenhud og var vildt ked af dem. Mine skinneben var altid tørre og hvide i det – selvom jeg smurte og smurte dem med alt muligt forskelligt creme. Jeg fandt aldrig noget, der kunne holde min hud gennemfugtet uden også at gøre den fedtet eller lagde sig som en hinde på huden. Derfor var det så vigtigt for mig, at udvikle en body lotion til Rudolph Care, der kunne gøre noget ved de ben. Og efter to års udvikling og test og forbedringer fik vi skabt vores Body Lotion. Den kan alt det, jeg manglede, og nu kan jeg ikke leve uden.”

Andrea

 

Men det er ikke kun Andrea selv, der har oplevet markante forbedringer med produkterne. Rigtig mange kunder fortæller jævnligt om deres gode, overraskende og hudforbedrende oplevelser med Rudolph Care. Her er nogle af de mange dejlige meldinger, vi har fået fra jer her på det seneste.

 

få blød hud med den økologiske Body Balm fra Rudolph Care

"Jeg er en af de danskere som lider af hudsygdommen psoriasis og har gjort siden jeg var 16 år. Jeg har, som så mange andre, prøvet et utal af dyre cremer fra apoteket, behandlinger mm. det har altid været det samme som hjalp: sol og varme, indtil jeg for tre års tid siden prøvede jeres Body Balm. Jeg havde fået den anbefalet fra en af mine veninder, som sagde at den var god til en sensitiv hud, og tænkte derfor, at den måtte være noget for mig. Hvad jeg ikke havde regnet med, var at det skulle være dén creme som ville blive min redning hver gang de kolde måneder trænger sig på, det havde jeg ikke troet! Den er, uden sammenligning, det eneste som kan få mit psoriasis i bero og endda få plamagerne til at forsvinde igen, tilmed at den lindrer den forfærdelige kløe som hudsygdommen medfører. Det eneste “spot” på min krop hvor Body Balmen ikke har den store virkning er i mit ansigt og på mit bryst. Jeg har derfor, for godt tre uger siden, købt jeres facial olie bestående af 90% acaibær i håb om, at den ville kunne gøre noget godt. Det kan jeg lige love for, at den gjorde. Efter kun ÈN nat med den i ansigtet og på brystet var alle de tørre plamager nærmest forsvundet - jeg troede ikke mine egne øjne dagen efter! 

Det blev lige en længere roman end forventet, men jeg synes virkelig I skal vide (og sige videre til andre med samme hudsygdom) at ud over at være et lækkert produkt, så virker den også på en hudlidelse hvor intet andet har hjulpet før! Så det jeg egentlig bare vil sige er, TAK for to fantastiske produkter!!!!!"

Maya Nielsen

 

smørblød, plejende og økologisk balm til børn og deres mødre fra Rudolph Care

”Jeg vil lige give min feedback på jeres Mommy & Me - den er fantastisk!!! :) Jeg var så uheldig at få noget rigtig irriterende (og kløende) graviditetsbetinget udslæt på maven kort tid før jeg modtog Mommy & Me. Så snart jeg fik det ind ad døren, gik jeg selvfølgelig i gang med at bruge det. Og det virkede. Med det samme. Og jeg har brugt det morgen og aften siden. Nu har jeg kun 4 uger tilbage til termin, og jeg har stadig den fineste mave UDEN udslæt. SÅ TAK for Mommy & Me!”

Maria Foldager

Rudolph Care er økologisk, certificeret og luksuriøs hudpleje

”Jeg er storforbruger (vel nærmest afhængig) af stort set samtlige af Jeres produkter. Jeg har 4 børn, som stort set alle sammen, på hver deres måde, har allergier og kræver specielle hensyn i både kost og produkter. Så Jeres produkter er vores helt store redning på produktdelen - selv min søn med aluminiums allergi kan tåle ALLE jeres produkter, og det er altså ret unikt, vi har ledt meget længe før vi opdagede Rudolph - så først og fremmest lige et tak for jeres produkter :)”

Kristinna Vangkilde

 

den bedste økologiske solcreme til børn - rudolph care

”Min datter på 6 år får af og til lidt eksem i knæhaser og på albuer - særligt om sommeren, når hun skal have solcreme på er det et problem, og det giver sår og svier. Vi har prøvet mange forskellige solcremer fra apoteket, og har hver gang fået at vide, at netop denne er ikke så tæt og giver ikke eksem. Men hver sommer er det alligevel blusset op. Dog ikke i år, hvor vi har brugt jeres børnesolcreme faktor 50. I år har hun kunnet bade i Middelhavet, for det salte vand har ikke skabt problemer - ingen eksem og sår - fantastisk. Virkelig god solcreme. Jeg har brugt jeres børnecreme både til min datter på 6 år og min datter på 6 måneder, og min mand og jeg har brugt den til voksne. Og selv min mand er vild med den.”

Mie K

 

Økologisk blødgørende og luksuriøs body lotion fra Rudolph Care

”Vi har en datter, Alberte på 11, som altid har været voldsom plaget af eksem - som i virkelig meget!! :-/ Hun har været på diverse cremer, hormonkure og så videre, men intet har hjulpet særlig godt. Så nu til det som jeg endelig bare vil dele med jer: Jeres Body lotion er FANTASTISK!!! ;) 

Ved et tilfælde, hvor det var rigtig slemt, tager jeg og smører hende ind i jeres bodylotion en aften inden hun skal sove – hendes hud er her så ru, irriteret og sprækket. Næste dag er der ikke rigtig nogle af os, der helt lige forstår hvad det er der er sket hen under natten, for så blød en hud kan hun ikke engang selv huske, at hun nogensinde har haft! Allerede efter to dage var alle hendes “skorper” på kroppen så godt som væk. Hun bruger den trofast hver dag nu, og er der det mindste tørre hud på vej, så får det lige lidt ekstra at sove på ;) 

I har fat i noget rigtig godt her tænker jeg, der må være et eller andet helt specielt i den. Det er i hvert fald det eneste vi bruger her i huset nu, og vi skal ikke løbe tør, så jeg har også lige købt den i webshoppen igen ;) Så tak.”

Joan 

 

Ligger du også inde med en god historie om et Rudolph-produkt, der har gjort noget særlig for dig eller nogen du holder af, så hold dig endelig ikke tilbage. Skriv, mail eller ring – vi elsker at høre om det ♥

Om Rudolph Skincare

Bæredygdig hverdagsluksus

Shop alle

Se alle produkter

Om at skabe minder

Børneliv er jo bare overstået før man forstår det. Og det indser man for sent. Den vigtigste opgave...

5 hudplejefejl, du ikke behøver at lave

1. Renser du ekstra for at undgå uren eller stresset hud? De fleste af os kender følelsen af at gå...
Share on: