Hudpleje delight til sommervarmen

03.07.2019

Kender du vores delight-produkter? Mist- og Moisture Delight er din huds bedste venner i de varme sommermåneder.Lette hudplejeprodukter fra Rudolph Care - Mist Delight og Moisture Delight er ekstragode i årets lunere måneder

Lov os, at du beskytter ansigtet med solcreme i dagtimerne gennem sommeren – det er den største tjeneste, du kan gøre for din hud. Men hvad med aften rutinen, hvor solcreme ikke er nødvendigt? Ét ord: Delight.

Mist Delight

Mist Delight er en fugtbooster, en redning til tør hud, en genopfrisker midt på dagen og en sand ven på de varme dage. Invitér den ind i din hudplejerutine – både morgen og aften – og mærk hvordan den fugtgivende honningekstrakt tanker huden op på fugt, og hvordan morgenfrue renser og lindrer.

Mist Delight findes i sin elegante 100 ml til badeværelseshylden og skønhedsrutinen derhjemme, og i en fin, praktisk og uundværlig rejsestørrelse, som kan give din hud og dine varme dage et køligt, forfriskende touch. 

Fugtgivende Mist Delight med honningekstrakt

Moisture Delight

Efter du har brugt Mist Delight i din aftenrutine, kan du forsegle den nyvundne fugt med endnu en luftlet sommerven – Moisture Delight. Moisture Delight er vores lette ansigtscreme til hud, der mangler fugt. Den er nemlig rigere på fugt end på fedt, som man ser på ingredienslisten, der bugner af ingredienser, der tilsammen udgør en overdådig cocktail af effektive fugtgivere; agurk, hyldeblomst, hyben og ingefær er blot nogen af dem. 

 

Vi håber, du nyder din sommer, og at du har det vidunderligt i og med din hud.

Moisture Delight - ansigtscreme fra Rudolph Care
Shop dine delights her
Share on: