Sommer-venindebog: Andrea Elisabeth Rudolph

Læs med når Andrea Elisabeth Rudolph deler sit sommerparadis Vi elsker sommer og Rudolph Stories dykker ned i fire, skønne kvinders sommeruniverser juli igennem. Den første af slagsen er vores egen Andrea, som blandt andet skal på østersjagt ved Vesterhavet, danse til Musik I Lejet og ikke mindst bruge tid med familien. Læs med, når hun deler ud af de mange sommerglæder. 

Hvor bader du?
”I år bader jeg ved Vejby Strand, som har verdens bedste vand. Jeg har badet i mange have rundt omkring i verden, men Vejby er altså bedst. Kattegat kan noget – det er friskt på en helt særlig måde. I år skal jeg også bade i Vesterhavet, når jeg skal til Fanø med min familie. Jeg har stor respekt for Vesterhavet, og jeg bader der altid med en form for ærefrygt. Vesterhavet er vildt, og jeg elsker det, og det kan Vejby også være, men for det meste er det min rolige, særlige favorit.”

Vandet ved Vejby Strand er Andreas favorit

Hvem er du sammen med?
”Jeg er sammen med alle børnene og min mand. Jeg er også sammen med mine forældre, fordi jeg er så heldig, at de har sommerhus i samme område som os. Jeg bruger naturligvis også tid med mine venner og mine søskende.” 

Sommerferien står i familiens tegn for Andrea Elisabeth Rudolph

Hvad spiser du?
”Jeg spiser virkelig meget fisk – rejer, fiskefilet og fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade. Jeg elsker også det gode kød fra Kødsnedkeren i Vejby. Og så spiser jeg en masse frisk frugt og grøntsager - nye kartofler, gode salater og hindbær med fløde.” 

Andrea glæder sig til at skulle holde sommerferie i Vejby og på Fanø

Hvad drikker du?
”Jeg drikker virkelig meget hyldeblomstsaft – det har Isolde og jeg lige lavet sammen. Det smager altså bare 100 gange bedre hjemmelavet. Og så drikker jeg VAND. Vandet fra hanen i sommerhuset smager så godt, og jeg drikker af den grund ekstra meget vand, når jeg er der. Jeg har haft et par år, hvor jeg ikke har drukket alkohol, fordi jeg har været gravid og ammet, og det har gjort noget ved mit syn på det. Der er nærmest ikke en social sammenkomst uden at der også er alkohol, og det har jeg egentlig lyst til skal være anderledes. Hvis jeg endelig skal have en sommerdrink, så drikker jeg gerne en panaché, som er en frisk sommerdrink, jeg lærte at kende i min tid som au pair i Luxembourg. Det er en blanding af øl og lemonsodavand, og det er en super frisk sag – det hedder vist også en shandy.”

Hvad lever du i? 
”Jeg har rigtig mange kimonoer, som jeg elsker at have på. Og så er min sommerhusuniform bestående af gamle, fine underkjoler i silke eller bomuld. Jeg elsker også en stor sommerkjole med en striktrøje over, når solen går ned om aftenen. En stor solhat er også altid en vinder.”

Andreas sommerhusuniform er gerne sommerkjoler, med en striktrøje udenover når solen går ned om aftenen

Hvor danser du?
”I år danser jeg til Musik I Lejet, til private havefester og gerne på bordene, hvis det er en rigtig sjov aften.”

I år skal Andrea til Musik i Lejet og hun glæder sig - Rudolph Care er også solcremespartner i år, hvor vi sørger for at ingen får fra pladsen med en solskoldning

Hvad læser du?
”Jeg læser for lidt. Livet med små børn gør det svært at læse alt det, jeg gerne ville. Og når der endelig er ro, så læser jeg den samme linje igen og igen. Derimod er dameblade en dejlig ting, som kan ligge i sommerhuset længe – dem kan jeg gå til og fra mange gange.” 

Livet med små børn gør det svært for Andrea at nå sommerlæsningen - det bliver derfor i stedet til magasiner, som kan ligge længe i sommerhuset

Hvad lytter du til?
”Vi lytter til ret meget musik derhjemme. Om morgenen er det meget børnemusik. Ellers elsker jeg at lytte til musik, som får mig til at slappe af – det må gerne være lidt jazzet. I sommerhuset lytter jeg også til lokalradio engang imellem – Radio Kattegat. Der bliver sendt alt fra radiobanko til søde hilsner, og det er altid en vildt sjov ting at lytte til, netop fordi det er så lokalt. Det er som om, at alle lyttere kender hinanden, og det er et sjovt, lille univers at stikke næsen i.” 

Jazz, børnemusik og lokalradio er hvad der liver lyttet til når Andrea og familien er i sommerhus

Yndlingsis?
”Altså jeg elsker jo sorbet-is og sodavandsis, men jeg tror, at min favorit må være kokosis i en vaffel med masser af guf.” 

Sommerferie kalder på masser af is og masser af glæder for Andrea

Shop Bloggen
Share on: