Sommer-venindebog: Sisse Fisker

Denne uges sommerunivers kommer fra altid skønne Sisse Fisker. Læs med, når hun fortæller om yndlingsisen, favorithavet og alle de lune sommerglæder.

 

Læs med når Sisse Fisker deler sit sommerunivers på Rudolph Stories

 

Hvor bader du? 
"Jeg bader flere forskellige steder i år, men kun i danske farvande. Jeg kommer især til at bade meget, når vi er i sommerhus ved Vejby Strand. I Furesø kommer jeg også til at dyppe tæerne, fordi det er så tæt på mit hjem. Og til sidst bader jeg naturligvis også i Vesterhavet – det er mit yndlingshav, og det er der, jeg kommer fra." 

Hvem er du sammen med?
"Jeg er meget sammen med min familie, fordi det er dem jeg holder ferie med, men jeg ser også mange venner. Mange af dem har sommerhus i samme område som os, så det bliver ofte til en morgendukkert med en veninde inden morgenmaden. Senere på dagen kan vi så mødes igen med alle børnene på stranden." 

Hvad spiser du?
"Jeg spiser utroligt mange friskbælgede ærter – vi har dem i haven i sommerhuset, men ellers er der mange lækre gårdbutikker rundt omkring, som kan forsyne os. Jeg spiser også ekstramange is. Og så elsker jeg jo alt, hvad der kan tilberedes over bål i haven – alt fra marshmallows til majskolber."

Sisse fisker deler sit sommerunivers med Rudolph Stories

Hvad drikker du?
"Bobler! Champagne, cava, prosecco – det er egentlig lige meget, hvad det hedder. Bare det har bobler. Og gerne hver dag, når det er ferie. Iskaffe er også en af mine favoritter – det drikker jeg også i lange baner."  

Hvad lever du i?
"I lette, bløde sommerkjoler, helt klart. I sommerhuset har jeg et lille udvalg af 3-4 kjoler, som jeg bogstaveligt talt lever i om sommeren. Så jeg håber jo, at sommeren byder på 27 grader, ligesom maj gjorde, så jeg ikke skal sidde i mine striktrøjer sommeren over." 

Hvor danser du?
"I år skal jeg danse på Smuk Fest i Skanderborg, som jeg gør hvert år. Det var der jeg mødte min mand for tolv år siden, og vi har været der hvert år siden. Så der fyrer jeg altid nogle gode dance-moves af. Udover det danser jeg meget på terrassen derhjemme med mine danseglade børn - vi hører vildt meget musik derhjemme, og til det danser vi i stor stil." 

Læs om Sisse Fiskers sommerunivers på Rudolph Stories
Sisse Fiser holder sommerferie med sin familie i det danske sommerland i år, læs med når hun deler sommeruniverset med os på Rudolph Stories

Hvad læser du?
"Jeg læser som regel altid aviser og artikler om alt, hvad er rører sig, men i min ferie elsker jeg at fordybe mig i skønlitteratur. Jeg læser gerne bøger af nogle af de seje, danske krimiforfattere, vi har – Anne Mette Hancock, Sara Blædel og Katrine Engberg. De bøger kan jeg sluge på en dag eller to. Jeg elsker også at læse biografier af folk, som inspirerer mig, men også bøger, som skildrer samfundet – jeg er især fan af Puk Damsgård og hendes måde at skrive på."

Hvad lytter du til?
"Jeg lytter til meget forskelligt musik. I år glæder jeg mig vildt meget til at skulle til koncert med a-ha i Tivoli – jeg har jo været forelsket i Morten Harket, siden han sang ’Take On Me’, da jeg var 10 år gammel. Og så har jeg jo to drenge på 6 og 8 år, så vi hører også meget dansk, poppet musik derhjemme, som der naturligvis kan danses til. På dagene, hvor jeg bare skal slappe af, lytter jeg gerne til noget afslappet lounge-musik."

Sisse Fisker skal bruge det meste af sommeren med sin familie rundt omkring i landet - læs med når hun løfter sløret for sit sommerunivers

Yndlingsis?
"Når jeg virkelig skal flotte mig, bliver yndlingsisen købt i Tisvildeleje, hvor der er en Hansen-is. Der har de en chokoladeis med valrhona-chokoladestykker i. Den smager vildt godt! Der er altid nogen der siger, ’Jamen så kan man kun spise én kugle, når chokoladen er så rig’, men jeg kan altså sagtens spise tre kugler uden problemer." 

 

Psst... sulten efter flere sommeruniverser? Læs Andreas her. 

Shop Bloggen
Share on: