SPF og guldglitter til din glød

Sensommeren er her, men det betyder ikke, at du må drosle ned på solbeskyttelsen. Solens stråler er skadelige året rundt – og med Rudolph Cares glitrende shimmer-serie kan du både beskytte dig og give din glød masser af liv. 

Husk at beskytte din hud i sensommersolen - med shimmer-serien fra Rudolph Care kan du både beskytte dig og give din sommerglød masser af liv med et gyldent touch

SPF og shine i ét og samme produkt

Sensommersolen er stadig varm, dejlig og ikke mindst skarp. Solens skadelige UVA- og UVB-stråler er ikke noget at spøge med – særligt kke i den lave sensommersol, og derfor skal du selvfølgelig smøre dig ind. Rudolph Care har den perfekte løsning til sensommerens glød – Sun Body Lotion Shimmer Edition. Den glitrende solcreme beskytter dig ikke kun i solen – den indeholder også naturlige, aktive ingredienser fra opstrammende havtorn og fugtgivende agurk. Guldglimmeret stammer fra det naturlige mineral, mica, som tilfører din hud et gyldent strejf.

 

Aftersun Shimmer Sorbet

Efter en dag i solen har huden ofte brug for lidt ekstra pleje. Det får du fra Aftersun Shimmer Sorbet, som blandt andet indeholder jordbærekstrakt, som toner og renser huden, og multebær, som en stærk antioxidant og har antiinflammatoriske egenskaber. Aftersun Shimmer Sorbet kan naturligvis også bruges, selvom du ikke har været ude i solen. På redaktionen har vi faktisk også et lille råd til at bruge Aftersun Shimmer Sorbet lidt alternativt; i hårspidserne. Fordel en smule i håndfladerne og lad dem glide igennem dine håndklæde-tørre hårspidser – vi elsker det gyldne og velplejede look, det giver. 

Beskyt dig mod solens stråler i sensommeren med den gyldne shimmer-serie fra Rudolph Care
Shop Bloggen
Share on: