Mix din SPF med gylden sommerglød

12.06.2019

Bland det bedste fra begge verdener med A Hint of Summer og solbeskyttelse
Bland din selvbruner med solbeskyttelse

Solcreme er en uundværlig del af sommeren, og vigtigst er, at man bruger den tilstrækkelige mængde – en håndfuld til kroppen og en teskefuld til ansigtet. Vi anbefaler, at man smører sig ind to gange efter hinanden – og hvorfor ikke blande et af lagene op med naturlig sommerglød?

Start eventuelt med scrub

En god base for lækker, strålende, velplejet hud får man, når man exfolierer kroppen og ansigtet. Acai Body Scrub og Acai Facial Scrub Mask indeholder fine, effektive skrubbekorn, som fjerner døde hudceller og det matte, øverste lag fra din hud. Derudover tilfører de også fugt, så din hud får de bedste forudsætninger for en lækker glød. 

Solcreme og selvbruner

Første lag

Smør hele kroppen ind i solcreme. Vær grundig og tag dig god tid. Hvad enten du er til olie, lotion eller solcreme med et strejf af guldglimmer, kan du finde al vores luksuriøse, svanemærkede solcreme til kroppen her. Solcreme til ansigtet finder du her – nemlig vores Sun Face Cream, som indeholder aktive, naturlige ingredienser, som plejer din hud, mens SPF’en beskytter den. 

Andet lag

Giv det første lag solcreme en chance for at trænge ind, og smør dig nu anden gang. Denne gang kan du blande solcremen med A Hint of Summer, vores naturlige selvbrunerdråber. A Hint of Summer er udviklet til at skulle blandes med din body lotion og/eller din ansigtscreme, og den er lige så godt et makkerpar med din Sun Body Lotion eller Sun Face Cream. Selvbruneren indeholder det naturlige DHA-molekyle, som er det, der giver huden glød, og du kan helt selv afgøre, hvor intens en farve, du vil have. Vi anbefaler at bygge gløden op over et par dage. Start med 1-2 pump sammen med din ansigtssolcreme og 3-4 pump med sin solcreme til kroppen.

Pssst… man kan også gøre ovenstående i omvendt rækkefølge. Nemlig starte med selvbruneren og følge efter med et ekstra lag solcreme over hele kroppen. Vi har dog bedst erfaring med, at man slutter af med A Hint of Summer blandet med solcreme-lag nummer to. 

 

Husk, at solcreme kan give pletter på tøj og andre tekstiler, hvis ikke man er forsigtig. Vi guider dig til at undgå pletterne her

Shop selvbruner og solbeskyttelse her
Share on: