The Delightful Duo

02.03.2020

Tid til forår, tid til "The Delightful Duo"Delight Definition

Vi har en helt særlig duo i Rudolph Care universet, som elsker at titte frem, når foråret og sommeren vender retur. Mist Delight & Moisture Delight, aka. The Delightful Duo. Kender du de to superstjerner, ved du, at de er nærende og fugtgivende heltinder til tør og dehydreret hud. Hvis ikke….

Moisture Delight 101: 

Følelsen af et luftlet forårskram, nyt liv og genfunden energi på din hud. Som at trække ud af vinterstøvlen og ned i en let espadrille. Med ekstrakter fra agurk, hyben og hyldeblomst næres, fugtes og beroliges din hud i overgangen fra vinter til forår. Og resten af året, for den sags skyld.

Mist Delight 101:

Følelsen af sommerregn og livgivende forårsbriser på én og samme tid. Som at mærke lethed og beroligende jordforbindelse i form af mikroskopiske nærende dråber, som daler over ansigtet. Luk øjnene, forstøv og mærk, hvordan de rige dråber lander på din hud og bliver ét med den. Ekstrakter fra honning, acai og morgenfrue beskytter, fugter og beroliger, så det eneste du skal tænke på er, hvor rart foråret mærkes på din hud.

Delights ♥
Share on: