Ting, jeg glæder mig til: FØDSELSDAGS-EDITION

03.02.2019

2019 bliver et begivenhedsrigt år, og for Andrea Elisabeth Rudolph er der mange ting at glæde sig i forbindelse med Rudolph Cares første store milepæl; vores 10-års jubilæum, som allerede er skudt godt i gang. Læs med, når Andrea peger på fem af de ting, hun glæder sig allermest til. 

Andrea og team fejrer Rudolph Cares 10 år i hele 2019

1: Et helt år med fejring

”Igennem Rudolph Cares nu tiårige rejse har vi haft mange grunde til at åbne en flaske champagne og mødes over en festlig middag. Vi har altid været gode til at fejre de små sejre og minde hinanden om, at vi gør det godt. Også da det var svært. Jeg har en grundlæggende tro på, at de små sejre og vores fejring af dem har haft indflydelse på, hvor vi er i dag. Når det er sagt, føler jeg dog nu, at vi for alvor er nået en vigtig milepæl, og jeg glæder mig utroligt meget til at fejre netop den i et helt år. Med selve fejringen har jeg også sat mig målsætningen, at jeg skal tillade mig selv at nyde det og klappe mig selv på skulderen.”

2: A trip down memory lane

”Nogle gange har man så travlt, at man glemmer minderne og alt det gode, der engang skete. Omkring nytår i år kiggede jeg tilbage i min kamerarulle på telefonen og tog mig selv i at have glemt et par højdepunkter. Derfor glæder jeg mig til at dykke ned i hele Rudolph Cares historie i løbet af året. Og ikke mindst min egen historie. Der er sket så mange ting for mig siden februar 2009. Jeg har mødt min drømmemand, fået flere børn, hund, hus og min drøm er gået i opfyldelse. Det er vigtigt at tage ved lære af fortiden, og det sker bedst, hvis man tager et kig tilbage på den. Så det glæder jeg mig til.”

3:  En stor fødselsdagsfest

”I februar skal mit team og jeg være værter for en stor fødselsdagsfest i vores nye, smukke kontor i Valby. Vi har inviteret alle dem, der har hjulpet os på vej gennem vores ti år. Jeg har forhåbentligt husket at invitere alle.. Nogle er det virkelig længe siden, jeg har set, og nogen ser jeg ofte. Jeg er så stolt af vores samarbejder i Rudolph Care, men noget af det, jeg glæder mig allermest til, er at fejre mit hold. Vi skal fejre os, og vi skal holde mange fester i løbet af året – vi bliver nød til at dele det lidt op, tror jeg. Vi skal danse så meget. Jeg elsker at feste med mennesker, jeg holder af, og især med damerne i teamet – det er så sjovt og ukompliceret.”

4: 10 år betyder 10 events

”For at fordele fejringen har vi i valgt at efterleve 10-tallet og sætte hele 10 events i kalenderen i 2019. De kommer til at foregå forskellige steder rundt omkring i landet, og jeg glæder mig sådan til at de løber af stablen og til at møde de forhandlere og kunder, der kommer til at gøre os selskab. Nogle af Rudolph Cares forhandlere har været med helt fra start, og det er altid noget særligt at besøge dem. Nye som gamle kærer jeg mig virkelig for forhandlerne, og vi har et særligt partnerskab. Det er et samarbejde, hvor vi får ting til at lykkes gennem både op- og nedture.”  

5: Det næste årtI…

”De næste ti år er allerede startet, og selvom 2019 er et holdepunkt, hvor jeg tillader mig selv at stoppe op og klappe mig selv på skulderen, så har jeg nu et helt nyt årti, som skal visualiseres. Jeg skal drømme videre. Tiden flyver, og før vi har set os om, er ’19 omme. Fremtiden kommer til at byde på endnu flere højdepunkter, milepæle og sejre, og jeg glæder mig helt ud i fingrespidserne til at føre Rudolph Care videre af nye stier og blive ved med at efterleve vores slogan: Since 2009 for generations to come…”

 

Andrea ♥

Køb de otte 10-års-fødselarer her
Share on: