Ting, jeg glæder mig til i december

30.11.2019

Julemåneden er lige om hjørnet, og Andrea Elisabeth Rudolph har mange ting at se frem til. Læs om dem her…

”Jeg starter årets sidste måned i London, hvor jeg skal kigge mig omkring i den britiske skønhedsverden og komme i julestemning. Jeg elsker kombination af jul og London. Det er noget helt særligt, som år efter år formår at forene det traditionsbundne med noget helt nyt. London er et af verdens skønhedsmetropoler, og jeg finder altid inspiration, når jeg besøger byen og skønhedsscenen. Det er som om, at London rummer alt og alle. Der er mere kunst, kreativitet og åbenhed. Den omfavner og inkluderer, og det er som om, at det er en storby i mere end én forstand. Den har et stort hjerte, og det elsker jeg den for.” 

”Julemåneden står selvfølgelig også på julefrokoster. Jeg skal ikke til så mange i år, men jeg glæder mig særligt til den med mine Rudolph Care-kollegaer. Festlighederne skal foregå i vores eget House of Rudolph Care i Valby med traditionel julemad – måske med et twist. Vi skal lege pakkeleg, og de forgangne år er det gået ret vildt for sig. Vi er et hold af konkurrencemennesker, som går langt for at vinde, så bølgerne kan godt gå lidt højt under sådan et spil. Det vigtigste er, at det hele omsluttes af kærlighed og generøsitet.” 

”I december skal jeg også til Børsens gazellekåring. Rudolph Care har nemlig vundet sin fjerde gazellepris, og det er jeg vildt stolt af. Det er en virkelig dejlig anerkendelse. Rudolph Care udspringer af idealisme og et ønske om at ændre verden, men jeg har lært undervejs, at man ikke kan redde verden uden at bygge det op om en virkelig god forretning. Det er vigtigt, at vi vækster – for jo bedre en forretning, vi laver, jo mere indflydelse kan vi få på den grønne dagsorden. Og forhåbentligt inspirere andre til også at springe ud i bæredygtige eventyr.”

​”Julehygge bliver selvfølgelig også en del af min december. Jeg glæder mig særligt til, at vi skal have weekendbesøg af venner fra Jylland. Vi skal i Tivoli og mærke stemningen og varmen i en ellers råkold vintermåned. Julenissen kommer også på besøg hjemme hos os – og den vil traditionen tro sprede en masse glade grin. Jeg glæder mig over, hvor meget børnene glæder sig til det – de ser mere frem til ulykkerne og drillerierne end gaven i sokken. Jeg er så glad for, at de forstår værdien af den gode oplevelse fremfor den fysiske gave. Er det ikke også det julen handler om?”

Andrea ♥

Julefavoritter
Share on: