Ting, jeg glæder mig til i juli

Andreas juli kalder på mange glæder, en helt masse sommerferie og familietid

”Juli er lig med sommerferie, og den bliver skudt stærkt fra start med min fødselsdag på månedens første dag. Det vigtigste for mig på den dag er, at jeg er sammen med mine børn og min mand. I år står sommeren på meget forskelligt, hvor vi ind i mellem begivenhederne opholder os i vores fortryllende sommerhus. Jeg glæder mig.”

Andrea glæder sig til mange dejlige begivenheder i juli som alle bærer præg af sommerferie

Alenetid er vigtig tid
”Den første uge af sommerferien skal jeg bruge alene med Isolde, Alfred og Arthur, når Claus skal på håndboldtur med Oskar. Jeg elsker, når vi holder ferie sammen hele familien, men det er også vigtigt for mig, at få noget alenetid med børnene – det er vigtigt for mig at se dem alle. Jeg ved, at de elsker alenetid, og at det er en speciel tid fyldt med nærvær, hvor alt handler om dem. Det er så vigtigt for mig at give de store opmærksomhed, fordi de mindstes behov ofte sluger meget. Jeg glæder mig til at være helt alene med Isolde, imens mine forældre tager de to små. Isolde drømmer lidt om en tur på Oslo-færgen, så måske jeg tager hende med på sådan en tur.” 

Andrea glæder sig til at holde sommerferie og have alenetid med børnene i juli

Vest på
”Så glæder jeg mig virkelig meget til at skulle en tur til Fanø. Her skal vi besøge Alfred og Arthurs gudfædre. Det er længe siden, at jeg har haft en sommerferie, hvor vi har skullet andet end at være i vores eget sommerhus. På Fanø skal vi på østersjagt med kold champagne og et par citroner – den ene gudfar er kok og vildt god til at åbne østers, så det bliver altså skønt!”

Andrea skal blandt andet til vesterhavet med familien til sommer

Musik i Lejet.
”Sidste år var Claus afsted, og i år er det min tur. Jeg glæder mig til at skulle til  Musik i Lejet, fordi det bare er en vildt hyggelig festival. Og så er Rudolph Care jo solcremespartner til Musik i Lejet, hvor vi kører ud med vores solcykel og smører folk ind. Det bliver sindssygt hyggeligt, og der er absolut ingen der skal gå forbrændte fra den festival.”

Andrea glæder sig til at skulle danse til Musik i Lejet i år, hvor Rudolph Care er solcreme partner i år

Åbning af bob-up shop i Tisvildeleje 
”Jeg glæder mig til, at vores lille bob-up shop åbner op i Tisvildeleje igen i juli.  Bobben startede for år tilbage, da min veninde, Marie, og jeg manglede et sted at hænge ud i Tilsvilde. Så vi åbnede en lille biks, hvor vi kunne sælge hver vores varer inklusiv et udvalg af vores yndlingsting. Bobben er et helt særligt sted, som jeg elsker at være og møde mennesker i og omkring. I år åbner vores bob-up igen, og der vil blive solgt et stort udvalg af Rudolph Care produkter, men også en helt masse yndlingsting. Og ja, jeg ved godt, at det normalt hedder en pop-up shop, men vores hedder altså bob, fordi den er et go-to sted, hvis man skal bobbes godt og grundigt op.”

Pssst.. læs mere om bob-up shoppen, åbningstider og vores udvalg af yndlingsting her.

Kom og mød os i Tisvilde når vi endnu engang åbner vores lille sommerbutik, Bob-up shoppen

Isolde 12 år
”Til sidst vil jeg nævne, hvor meget jeg glæder mig til, at Isolde fylder 12 år. Hendes fødselsdage er altid STORE. Vi er jo to forældrepar om hende, og derfor samler hun år efter år fire familier til fødselsdag, morgenmad og skønsang - og hun elsker det, the more the merrier. På den ene side har jeg lyst til at stoppe tiden og tage tilbage til vores fantastiske tid i tosomhed, dengang det bare var hende og mig. Men på den anden side overrumples jeg af stolthed over hvilken person, mit lille menneske er ved at udvikle sig til. Det er så vild en udvikling, jeg ser i Isolde i øjeblikket, og jeg elsker at betragte hende i alle hendes faser.”

Andrea glæder sig til Isoldes fødselsdag i juli - Isolde samler altid en stor flok til sin fødselsdag til kage, skønsang og hygge

 

Kærligst, Andrea 

Shop Bloggen
Share on: