Ting, jeg glæder mig til i juni

02.06.2019

Familien er blevet et medlem større, og der er et stort eventyr under opsejling med Rudolph Care i juni. Læs om det her.

Andrea Elisabeth Rudolph med barnevogn

”I juni glæder jeg mig til at kysse min nye niece rigtig meget. Min yngste bror har nemlig fået en lille pige. Selvom vi er en stor familie, er der ikke så mange af mine søskende, der har børn, så det er noget helt særligt for mig. Jeg glæder mig sådan til at lære hende at kende. Jeg er stadig helt overvældet over den instinktive, umiddelbare kærlighed, jeg oplevede, da jeg så hende første gang. Da jeg ventede Arthur, troede jeg, at jeg ventede en pige – faktisk var jeg så stålsat, at jeg købte et par små, søde guldsko. Dem er han aldrig kommet i, selvom han nok godt kunne have rocket sådan et par, og nu passer det perfekt, at jeg kan forære dem til hende. Mine to mindste er helt vilde over det lille, nye familiemedlem. De har også godt af at få lidt konkurrence på opmærksomhedsfronten… :-)”

”Den første sommermåned er som altid den helt store fødselsdagsmåned i min familie. Og generelt er der nogle virkelig gode ting i privaten i juni. Jeg skal alene med Arthur og Alfred (red. Andreas yngste drenge) i sommerhus. Claus og Oskar (red. Andreas mand og bonussøn) skal til Tyskland til Final Four på far-søn-tur, ligesom Isolde og jeg havde en mor-datter-tur i sidste måned. I sommerhuset skal vi have fingrene i jorden, plante, rive og luge. Vi byggede en stor, overdækket terrasse deroppe sidste år med plads til hele vores familie, så nu kan en våd sommer faktisk bare komme an. Jeg håber dog som altid på en varm en af slagsen. Det ekstra dejlige ved sommerhuset er, at det giver mig lov til at strække sommeren lidt i begge ender. Man kan starte tidligt med at øve sig på at holde sommerferie – og man kan forlænge sommeren et godt stykke ind i efteråret ved blot at holde fast i rutinen.”

”Folketingsvalget er også en stor ting for mig i juni. Jeg kan faktisk ikke forstå dem, hvor hvem det ikke er vigtigt. Ved det her valg er jeg blevet opmærksom på en tendens, jeg selv vil have in mente i stemmeboksen; nemlig at kønsfordelingen i politik er ret så skævvredet. Der er langt flere mænd end der er kvinder. Det synes jeg, vi kan gøre bedre – og det synspunkt handler ikke om mandehad, men om et højt ønske om mere lighed. Også i politik. Derfor stemmer jeg på en kvinde i år – selvfølgelig en, jeg er enig med politisk. Jeg vil opfordre alle til at overveje sit kryds grundigt. Måske mener en kvinde det samme som den mand, du ellers vil have stemt på? Det kræver ikke meget at sætte sig ind i, og det kan gøre en kæmpe forskel og faktisk udligne en ulighed. Udover at stemme på en kvinde, stemmer jeg i år med hjertet fremfor med pengepungen, selvom jeg er selvstændig erhvervsdrivende. Jeg kommer til at stemme for omsorg, medmenneskelighed og sympati - og generelt med andre briller end de økonomiske. Man kan nok læse sig til, at jeg hælder langt længere til venstre end højre, og også længere til venstre, end jeg egentlig troede.”

Rudolph Care teamet samlet

 ”Med Rudolph Care sker der også spændende ting i juni. Rudolph Care har en håndfuld forhandlere i Spanien, som jeg skal besøge. Jeg glæder mig virkelig til at møde en lille bid af det spanske marked, vi så småt har bevæget os ind på. Både kunder og forhandlere. Udover mødet skal vi også sondere terrænet med henblik på at få Rudolph Care endnu mere til Spanien. Jeg glæder mig til at øve mit spanske lidt. Jeg har jo en mand, der har boet i landet i ti år, så han er vildt god til det. Jeg er til gengæld bedst efter et glas rødvin. Jeg elsker at rejse med Rudolph Care, og lige nu befinder vi os et sted, hvor vi både erfaringsmæssigt og økonomisk tør kigge lidt bredere ud i verden. Det er et helt nyt arbejdseventyr, vi er på vej ud i, og der har længe været efterspørgsel fra udlandet. Så nu har vi lagt en strategi, vi har lavet lektier og forberedt os grundigt, og nu skal vi til at rulle det hele ud. Det bliver så spændende.”

 

Andrea ♥

Shop
Share on: