Ting, jeg glæder mig til i marts

03.03.2019

Fastelavn, et weekendeventyr og en udflugt med Rudolph Care teamet er blot nogle af de ting, Andrea Elisabeth Rudolph glæder sig til i marts. Læs med og få en smugkig ind i den første forårsmåned. 

”Marts starter sjovt ud i år, for søndag d. 3. marts er jo fastelavn. Og jeg glæder mig til, at vi skal holde fastelavnsfest hjemme hos os i år. Vi skal spise hjemmelavede fastelavnsboller og slå katten af tønden. Helt klassisk. Men alligevel skal vi prøve noget nyt – vi skal have en piñata. Vores au pair er fra Mexico, og der er piñataen en fast tradition til alle børnefester. Så det skal vi prøve i år – traditionen dikterer dog også, at man må slå til piñataen så mange gange, som man har år, men det synes jeg er lidt snyd, så det kommer vi ikke til at gøre. Det bliver dog med bind for øjnene, som på traditionel vis. Og så er der jo udklædningen. Den har jeg været lidt bagud med i år. Måske mit kostume bliver ’punker’. En tyk eyeliner, læderjakke, kæder og hanekam kan man altid trylle frem – det gjorde jeg i mange år som barn, og det er altid en sjov udklædning. For to år siden holdt min søster fastelavnsfest, og der var jeg avokado med min højgravide mave, da jeg ventede Arthur. Hvad angår børnene har jeg flere ideer i ærmet. Isolde skal være en vindrueklase, men generelt synes jeg, at det er sjovt at klæde dem ud som dyr. For to år siden havde jeg lavet et kyllingekostume til Alfred, som han simpelthen var så nuttet i.”

Alfred i fastelavnskostume

”Lidt senere i marts skal jeg en tur til Spanien for at holde foredrag for et publikum af iværksættere. Det ser jeg virkelig frem til, dels fordi jeg elsker at møde mennesker, der kender til iværksætteriet og dets udfordringer og glæder, men også fordi jeg elsker at udvide mit netværk. Når arbejdet er færdigt, støder min mand til sammen med vores to drenge for at holde weekend i det sydspanske. Vi har været så heldige at få lov at låne min datters far og bonusmors lejlighed i Malaga, og jeg har aldrig været der før, så det bliver et lille weekendeventyr. Jeg glæder mig virkelig til lidt varme og sol – jeg husker selvfølgelig solcremen, men jeg skal faktisk også teste et nyt solprodukt, som måske bliver en del af Rudolph Cares solserie i fremtiden. Det er jeg spændt på.” 

”I marts skal jeg også noget, der egentlig er ret atypisk for årstiden. Jeg skal ud og kigge på julekugler. For et par år siden lavede vi vores egen Rudolph Care-julekugle, og det har vi valgt at gøre igen i år. Til det skal vi have noget hjælp, og det får vi fra den vildeste og mest overdrevne julestue, som juler året rundt. Jeg er ikke sikker på, at jeg har prøvet at købe julepynt i marts før, så måske bliver det første gang i år.” 

Rudolph Care Team Foto

”Og så skal vi på tur! Mine kollegaer og jeg har været spændt for de sidste par måneder med planlægningen af Rudolph Cares 10-års jubilæum. På en god måde, men vi har haft travl. Vi har været rigtig meget sammen, og vi har været tættere, end vi plejer. Travle perioder som denne gør altid noget godt for teamet. Det er som om fællesskabet bliver stærkere, end det allerede er. Jeg har taget mig selv i at savne mine kollegaer i weekenden, og det i sig selv er jo en fantastisk følelse. Vi har lyst til at bruge tid med hinanden, og derfor skal vi på tur i marts – arbejdstur, hvor vi skal have gang i nogle kreative processer, udfolde os, ideudvikle og have det vildt sjovt med det. Og så skal vi, vigtigst af alt, også lave noget helt andet end at arbejde. Det kommer til at foregå på strandhotellet i Tisvildeleje – de har lige fået ny direktør, og ham kender vi, så vi glæder os ekstra meget til at besøge stedet. Og til at nyde alle de Rudolph Care produkter, de lige har fået på badeværelserne… :-) ”

Andrea og hendes yngste søn, Arthur

”Til sidst glæder jeg mig til at indvie fødselsdagssæsonen. I vores lille familie starter den nemlig med Arthurs (red. Andreas yngste) fødselsdag d. 24. marts. Han fylder to, og jeg synes, at det er en utrolig hård tanke, at jeg pludseligt ikke har et barn under to år længere. Jeg glæder mig til at invitere alle dem, han godt kan lide, og til at fejre ham. Han forstår ikke helt, hvad fødselsdag er endnu, men han ved, at det medbringer ’hurra’ og kage. Det er nok det sidste år, det forholder sig sådan, så jeg nyder ham og hans børneunivers så længe, jeg kan. ” 

 

Andrea ♥

Byd forårssolen velkommen
Share on: