Ting, jeg glæder mig til i november

Læs med, når Andrea Elisabeth Rudolph løfter sløret for den ellevte måneds mange glæder, hvor blandt andet julehyggen så småt indfinder sig i Rudolph Care og et modigt farveeventyr står på i hendes nye hus.  

”I november glæder jeg mig først og fremmest til at styr på alle farverne i mit nye hus. I det nye skal der ikke være en eneste hvid væg. Lige nu har vi kun hvide vægge derhjemme, og det gør unægtelig, at rummet bliver lidt koldt. Så nu er vi på farveeventyr, og jeg har besluttet mig for at være modig. Jeg har ellers ret dårlig farveselvtillid, efter jeg kom til at male hele mit sommerhus i den helt forkerte farve engang. Det knækkede mig lidt. Det er super vigtigt for mig, at det bliver de helt rigtige farver, men også at det bliver den helt korrekte sammensætning og balance mellem kulde og varme. Til det får jeg stor hjælp af Yvonne Kone, for ikke nok med at Yvonne laver mine yndlingssko og tasker, så har hun også stor sans for farver og er så dygtig. Den sparring er jeg meget taknemlig for.”

Sarah Skarums julebog

”Hvad angår jul, er jeg jo altid hende, der er lidt sent på den, men i år har jeg formået at købe et kalenderlys allerede i oktober. Jeg fandt det smukkeste lys, og tænkte, at det var jeg nødt til at eje. Jeg købte faktisk hele fire styks, så vi også har til Aarhus, sommerhuset og måske et til kontoret. Det har gjort, at jeg virkelig glæder mig til juleforberedelserne, og der i blandt at få fingrene i Sarah Skarums nye julebog. Hvis nogen har styr på julen, så er det Sarah, så allerede nu ved jeg, at jeg kan anbefale bogen til alle, der elsker jul.” 

”Og så glæder jeg mig til at skulle holde julefrokost med alle mine Rudolph Care kollegaer. Det gør vi nemlig allerede i november. Jeg er så heldig at have de bedste kollegaer i verden. Intet mindre. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre hold. Vi holder julefrokosten på en fredag, og som chef har jeg gjort mig en del overvejelser omkring, hvorvidt det egentlig er okay at holde det en fredag, hvor folk ofte kobler af og har fri. Så jeg har haft mange følere ude, før vi besluttede os for en fredag. Vi har så godt et sammenhold, og vi kommer hinanden ved som kollegaer, og jeg er sikker på, at det er det der gør, at vi alle har lyst til at bruge en fredag aften sammen. I år skal vi feste, drikke sjusser og have pæne kjoler på. I august holdt vi en sommerfest, hvor vi dansede og spiste god mad. Vi endte sågar på et hotelværelse på det skønne Manon les Suites, hvor vi, 15 kvinder, spillede champagne-pong og havde det helt vidunderligt. I år er det en lidt særlig julefrokost, fordi vi starter dagen med en fotoskydning – det bliver så sjovt!”

Presseevent Rudolph Care

 

”Til sidst glæder jeg mig til at skulle til Oslo. Jeg har jo en kæmpe forkærlighed for Norge, og jeg må nok indrømme, at jeg er lidt af en skabsnordmand. Nogle af mine kollegaer tror faktisk, at jeg til tider er skabssvensker. Jeg elsker jo Kalles Kaviar og knækbrød, men det er altså bare fordi jeg engang havde en svensk kæreste. Nej, Norge har mit hjerte, og hvis ikke jeg var nordmand i et tidligere liv, så ønsker jeg mig, at jeg bliver det i mit næste. Norge har så mange skatte, og den natur, der så smukt troner frem overalt, er så vild og vidunderlig. Jeg har heller aldrig mødt en irriterende nordmand - alle er jo så søde og rolige. Rudolph Care har mange samarbejdspartnere i Norge, og alle forbindelserne er så behagelige på samme tid med, at de er dejlige mennesker. Vi kommer til at holde et fint julearrangement for den norske presse og besøge nogle af samarbejdspartnerne – det bliver stensikkert noget så koseligt. Jeg håber jo selvfølgelig på sne, så julestemningen kan komme helt i top. Jeg må se at få købt mig noget udstyr – et par gode støvler og noget vandretøj – som jeg kan have stående i Norge, så jeg kan komme en tur på fjeldet og nyde den skønne natur. Det håber jeg, at jeg får tid til denne gang”.

Sne i Norge

Shop Bloggen
Share on: