Ting, jeg glæder mig til i september

Andrea Elisabeth Rudolph fornemmer efterårets kommen, og glæder sig til den sanselige overgang, hvor årstiden skifter. Fødselsdage, kæreste-weekend og den globale oprydningsdag, World Cleanup Day, står allerede i kalenderen, og Andrea glæder sig. 

Andrea glæder til til at fejre hendes søn, Alfred, og hans tre år i September

”I september fylder tre af de vigtigste mænd i mit liv år – min far, min mand og Alfred, min søn. Det bliver tre meget forskellige fødselsdage, og jeg glæder mig til dem alle. Den første er min fars, og det er en rund en af slagsen - han fylder nemlig 70. Min far er på mange måder min superhelt, som aldrig bliver ældre, og det er derfor en ret følsom ting for mig. Han er ikke en mand, som elsker at være midtpunkt, men jeg glæder mig utroligt meget til at fejre ham og få sagt de ting, jeg ofte tænker, men aldrig rigtig får sagt. Og så fylder Alfred 3 år, og han ved nu, hvad det vil sige at holde fødselsdag, og for første gang glæder han sig. Han er godt i gang med at invitere alle dem, han godt kan lide til sin fødselsdag – det er utroligt sødt. Gaverne har ikke så stort et fokus endnu – det kommer nok – så det handler primært om kage, sang og fest. Til sidst fylder min mand år. Jeg elsker at samle børnene om at fejre ham og generelt at lære dem om glæden ved at fejre andre. De hemmeligheder, jeg kan have med børnene op til sådan en fødselsdag, gør at de virkelig glæder sig til at fejre og give ham gaver.” 

”D. 15. september er det World Cleanup Day, og det er en dag, jeg glæder mig til. Hvis man har fulgt med på både mit og Rudolph Cares medier, har man måske opdaget min interesse for oprydning af miljøet, og hvor vigtigt det er for mig at finde bedre løsning for fremtiden. I Rudolph Care handler det om vores emballage, og at vi har et stort ønske om at tage mere ansvar for netop det. I den forbindelse er jeg en del af nogle sideløbende aktiviteter, hvor World Cleanup Day bliver en af dem. World Cleanup Day er en global oprydningsdag, hvor man samles om miljøet og befrier den fra noget af det affald, den desværre rummer mere og mere af. Jeg sidestiller lidt sådan en dag med at samle ind til et velgørende formål – det føles rigtigt, og man gør noget i en god sags tjeneste. Jeg vil derfor, naturligvis, opfordre alle til at tage én for miljøet d. 15. september og få samlet en masse af det skrald, som findes i vores natur.” 

 

Pssst… World Cleanup Day er i Danmark faciliteret af Plastic Change, og du kan læse meget mere om, hvordan du kan deltage i den globale oprydningsdag lige her

”I september skal jeg også på kæreste-weekend med min mand, og lige nu ved jeg stadig ikke helt, hvor den skal gå hen. Det vigtigste for mig er tosomheden, og at vi har fundet et hul i kalenderen, hvor det bare skal være ham og mig. Vi har heldigvis de dejligste unger, som ikke ser det som en straf at blive passet af deres bedsteforældre – tværtimod. Det kan være svært at få tid til det hele som sammenbragt familie, som vi er, og vi ender hurtigt med praktik til op over begge ører – derfor er det dejligt at få sat sådan en weekend i kalenderen.”

Claus og Andrea

”Og til sidst glæder jeg mig selvfølgelig til efterårets kommen. Jeg føler mig så heldig over at bo i et land med årstider. De tydeligste, synes jeg, mærkes her i efteråret og igen i foråret. Det er vigtigt for mig at komme ud af byen og se årstiden skifte – se alle farverne. Jeg elsker også efterårsmad og årstidens avl – rødder, supper, æbler. Det er tid til at bage æblekager og til hyggetid. Nu, hvor sommeren har været så god, er det også helt okay, at efteråret begynder at vise sig. Jeg synger for børnene om aftenen, og måske jeg også skulle give det et efterårspræg – jeg holder virkelig af Septembers Himmel Er Så Blå. Jeg glæder mig til trøjer, gummistøvler, lun the og stearinlys. Julen kommer rullende, før vi ved af det, og derfor er det vigtigt for mig at nyde det break, som efteråret også er.” 

Shop Bloggen
Share on: