Hello, glow; tips til sommerens bryllupsfester

Anti-stress Facia Cream fra Rudolph Care
Giv huden ro, fugt og faktor
 
Begynd med at skabe en god base for din hud ved at rense den med milde renseprodukter; Acai Facial Scrub Mask er genial til at skabe glød, da skrubbemasken både eksfolierer og fugter din hud, så den efterlades med en smuk, frisk gennemfugtet overflade.
Bryllupsforberedelser
Ugerne op til den store fest kan være stressfyldte, og man kan være så uheldig, at huden reagerer med udbrud. For så vidt muligt at undgå diverse stresssymptomer anbefaler vi dig at fugte og afstresse huden med Acai Anti-stress Facial Cream, der er fyldt med beroligende SOS-ingredienser. 
 
Aloe vera, troldnød og kamille lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensivt, giver ny energi og smuk glød. Cremen kan med fordel også anvendes som natcreme i ugen op til festen for at gennemfugte huden. På denne måde giver du din hud de bedste forudsætninger for en fin, jævn overflade; et godt grundlag til din makeup.
Rudolph Sun ansigtssolcreme
Husk gerne solcremen til din sommerfest. Der er ingen grund til at ende din store dag med med rød næse eller kinder, så vær forberedt på solens stråler med solfaktor. Sun Face Cream SPF 30 plejer både huden med høj beskyttelse og masser af fugt. Cremen er let i sin konsistens, og derfor er solcremen ideel som base for din fest-makeup, da cremen efterlader din hud gennemfugtet, velbeskyttet og med fin glød.
 
Psst... På selve dagen kan du have vores nye Mist Delight klar, så du nemt kan fugte, opfriske og fikserer din makeup gennem dagen.
Acai Facial Oil fra Rudolph Care
Sund, smuk og naturlig glød

For at skabe glød i dit ansigt, kan du supplere din vante skønhedsrutine med den prisvindende Acai Anti-ageing Facial Oil; en cocktail af vitaminer og mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter fra acaibærret.

Forkæl din hud ved at massere de delikate dråber i ansigtet i cirkulære bevægelser - både morgen og aften i ugerne før festen. Ansigtsmassagen vil hjælpe med at afspænde dine muskler, så eventuelle stress- og bekymringsrynker reduceres, og vil sætte gang i hudens blodcirkulation, der mindsker hævelse og fremmer glød. Brug olien alene- eller sammen med både serum og creme - et par enkelte dråber er rigeligt til en forkælende ansigtsmassage.
Bryllupsforberedelser a la Rudolph Care
Psst.. Et godt tip til hurtig glød på selve dagen er en kold isterning - efter du har renset dit ansigt. Dup let hele ansigtet med isterningen, før du påfører serum eller olie og creme - du vil med det samme få et sundt, frisk og naturligt boost.
 
 
A Hint of Summer
Solkysset, naturlig farve
 
Forårsvejret har været smukt, men derfor kan man jo godt drømme om lidt ekstra, lækker og naturlig farve på kroppen og i kinderne til sommerfesten.

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød og gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og krop. Med små farvegivende dråber forvandles din yndlingscreme til en lækker selvbruner, som gør det nemt og sikkert at få en smuk, solbrun farve – helt uden sol. Bland et par dråber i din dagcreme eller olie et par dage før din fest, så du vil få en fin, let farve til festen.
Acai Body Scrub
Festlækker krop
 
På samme måde som du i ugerne op til brylluppet skaber glød i dit ansigt, kan du også forberede din krop, så huden bliver lækker, blød og bryllupsklar. De fintmalede, små korn fra abrikos- og acaikerner i Acai Body Scrub fjerner nænsomt kroppens døde hudceller og efterlader din hud silkeblød og fuld af glød.
 
Påfør den gel-lignende Acai Body Scrub i badet på fugtig hud og massér i cirkelbevægelser ind i kroppen. Sørg for at supplere din hud med fugt efterfølgende, prøv bl.a. Acai Body Lotion, for at bevare blødheden fra skrubben - og bland et par dråber af den glitrende Golden Kiss i din Body Lotion for at skabe et smukt, strålende look.
 
Natten før den store dag kan du give både krop og ansigt et plejende fugtboost med Acai Body Balm. Brug balmen på hele kroppen og som fugtmaske ved at smøre et tyndt lag i ansigtet, efter du har renset din hud. Næste morgen vil du vågne med blød og velplejet hud –  klar til fest!
 
Psst... Du kan også læse eller genlæse vores interview med smukke Emily Salomon i forbindelse med hendes bryllupsforbredelser sidste år her.

Skal du giftes?

Planlægning Hvornår går man i gang, og hvor starter man? Nogle starter år i forvejen, mens vi har...
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
Share on: