Tips til tidsfordriv

Pinterest – verdens største opslagstavle – er ikke nogen nyhed, men det er det mest inspirerende sted, at fordrive tiden digitalt. Her findes alt (ALT!) mellem himmel og jord, og der er altid mere, man lige kan kigge på.

Det er egentlig bare at hoppe derind og søge på det, man er interesseret i; badeværelsesindretning, opskrifter, plantenavne eller makeup tutorials (hvis du heller ikke har knække koden på et smokey eye). Vi har fundet nogle af de opslagstavler frem, som vi selv følger og bruger alt for meget tid på. Måske synes du også, at de er sjove…

 

DIY - PARTY  DÉCOR IDEAS

Dine gæster vil sent glemme din middag eller fest med disse gode idéer fra opslagstavlen “Party Décor Ideas”.

 

CREATIVE KIDS FOOD

Agurkefrøer, kiwi-skildpadder, flamingomelon. Mangler du inspiration til børnefesten, børnenes madpakke eller bare idéer til hyggelige madlavnings projekter så skal du følge Creative Kids Food.

 

INVITATIONS

Mangler du en god idé til looket på din næste invitation, så skal du følge opslagstavlen ”invitations”. Der er massere inspiration til både børnefødselsdagen, sommerfesten eller brylluppet.

 

 

VACATION IDEAS

Følger du denne opslagstavle går der ikke længe før kufferten er pakket. Bliv inspireret til din næste rejse ved at følge ”Vacation Ideas”.

 

COSTUMES

Om det er dig eller dit barn som skal klædes ud, så finder du masser af kreative udklædningsidéer på “Costumes”. Så er det bare i gang!

 

INDRETNING

Denne kategori er ekstra farlig, for du får akut lyst til at omarrangere hele hytten efter en halv times Pinterest-browsing på indretningsideer... Især børneværelser, sommerhuse og badeværelser bliver der luret på for tiden....

 

Ps. Kig altid i "relaterede pins" – det er ofte her guldet gemmer sig…

Pps: Rudolph Care findes også på Pinterest, hvis nu du ikke kan få nok….

Shop Bloggen
Share on: