Tre tricks til bløde ben

Tørbørstning

Børst din hud før du bader og sæt gang i både blodcirkulation og lymfesystemet, og hjælp huden af med de døde hudceller. Tørbørstning er, ligesom bodyscrub, en måde at stimulere huden til opstramning, og resultatet er fastere hud med en finere struktur og mindre synlig cellulite. Start altid med fødderne og børst hele kroppen over i bevægelser op ad kroppen og ind mod hjertet.

Bodyscrub

Slut dit bad af med en grundig omgang bodyscrub – eventuelt bare benene hver anden dag, hvis de virkelig trænger til lidt omsorg. Sluk for vandet og dub vandet af. Fordel Acai Body Scrub og massér de små slibekorn i cirkler rundt på huden. Brug god tid. Skyl med vand og dub dig tør. Scrubben blødgør huden og hjælper eventuelle indgroede hår op til overfladen, ligesom den fugter huden.

Lotion

Fugtende og blødgørende creme er et must når tørre skinneben skal bekæmpes. Huden holdes fugtet og det forhindrer, at udgroende hår skifter retning eller vokser under huden. Acai Body Lotion er nemt at fordele og har en let konsistens, der tørrer hurtigt. Giv eventuelt skinnebenene et par dråber Acai Body Oil, hvis du vil have benene til at se ekstra lækre ud. 

 

Shop Bloggen
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..

Acai Body Scrub

Acai Body Scrub
Share on: