Tre tricks til smuk hud

Spis godt med grønt og fedt

Det er ikke løgn, når man siger, at du er hvad du spiser, og din hud er i høj grad et spejl af hvad du spiser. Friske grøntsager er spækket med vitaminer, antioxidanter og vand, som din hud elsker og optager på en anden måde end det vand, du drikker. Så gå amok i grønt og spis det til hvert måltid. Du vil se en forandring på huden allerede efter 14 dage. Husk også at spise en god del fedtstof hver dag, for det smører huden indefra og forhindrer, at den bliver tør og sensitiv. Gå efter koldpressede olier som eksempelvis oliven, sesam, kokos, hamp og hørfrø – og nyd et godt lag økologisk smør på brødet.

Sov om natten

Når vi kapper en hæl og hugger en tå på sovefronten, er det ikke bare vores humør og overskud, det går ud over. Huden når simpelthen ikke at regenerere sig selv, når du først går i seng ved midnat og står op igen klokken syv, og det kan ses. Trætte øjne med mørke eller posede rande, trist teint og måske en urenhed her og der. Det siges, at kroppen restituerer bedst mellem klokken 22 og 02, så til køjs i god tid, og glæd dig til finere hud, og at være frisk allerede klokken seks. Hvis du vil investere endnu mere i din skønhedssøvn, så kan Save My Face-puden i silke virkelig anbefales. Man ligger så godt og slipper for 'soverynkerne'.

Hudpleje efter behov

Det ville være nemt, hvis det var de samme produkter, du skulle bruge året rundt, men sagen er, at din hud har brug for forskellig pleje, alt efter årstid og livsstil. Tommelfingerreglen er, at vinter og vanskeligt vejr betyder federe creme, mere næring og mere beskyttelse, mens sommeren kræver beskyttelse mod solens stråler og udtørrende, ældende effekt. Men tænk også på dit tempo. Stresser du rundt, så er din hud formentlig også stresset og vil reagere med ubalancer i form af tørhed, urenheder eller flere synlige rynker. Styrk den med nærende olie eller opstrammende serum – og forsøg at sætte tempoet (bare lidt) ned. 

Ansigtspleje

Se alle ansigtsprodukter

Certificeringer

For dig, dit miljø og din fremtid
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
Share on: