Vær blandt de første til at købe vores populære adventskalender

28.10.2019

Her på webshoppen sætter vi meget snart vores populære adventskalender til salg. 

Vores erfaring fra tidligere år fortæller os, at efterspørgslen er ret så høj, og da oplægget er meget begrænset, sælges de fire pakker kun så længe lager haves. 

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når adventskalenderen er tilgængelig, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det er nemlig vores nyhedsbrevslæsere, der får adgang før alle andre. 

Adventskalenderen har en værdi af 1430 kr og består af fire gaver - én til hver adventssøndag. Den indeholder forkælelse til både ansigt og krop – mere kan vi ikke sige uden at sætte en stopper spændingen, men vi garanterer som altid bæredygtig luksuspleje med vores certificeret-økologiske og svanemærkede skønhedsprodukter.

De fire gaver sælges samlet, og vi har naturligvis pakket dem smukt ind til dig. I år består indpakningen af fire unikke, nummererede gaveposer i vores nye Amazonas print, designet af Cecilie Elisabeth Rudolph. Gaveposerne er fremstillet af bæredygtigt materiale fra genbrugt bomuld og plastikflasker - og så kan de bruges igen til opbevaringen eller som indpakningen til nye gaver, efter du har pakket dem op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Share on: