Venindebog - Andrea Elisabeth Rudolph

grundlæggeren af rudolph care andrea elisabeth rudolph

Navn: Andrea

Alder: 41 år

Stjernetegn: Krebs

Yndlingsfarve: Grøn

Spirit animal: Jeg er ilddrage i de kinesiske stjernetegn.

Yndlingsårstid: Forår, fordi det er her, at al liv kommer igen. Når alting pibler frem og pludselig eksploderer og splatter ud i grønt. Jeg elsker det.  

Da jeg var lille, ville jeg være… tøjdesigner som min mor, og så ville jeg være jordemor og have mange børn. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være … (irriterende) stædig, energisk og omsorgsfuld. 

Jeg er god til at … mærke efter, hvordan jeg har det.  

Jeg er gladest, når … mine børn og min mand er glade.  

Mit højeste ønske er … at der ikke sker mine børn noget, og at de er sunde og raske. Banalt, men sandt.

Den nemmeste måde, at gøre mig glad på, er ved … gøre som jeg siger… Ej, jeg bliver glad, når jeg kan mærke, at folk ser mig som den jeg virkelig er.

Det gør mig vred når… folk smider affald fra sig. Come on! Eller når folk er respektløse og ikke opfører sig ordenligt.

hudpleje til børn mommy and me rudolph care

Sidst jeg græd var … i forgårs. Men det var af glæde, fordi jeg var rørt. Det var ved morgenbordet, hvor begge drenge var med. Den lille sad i sin vippestol på bordet, og Alfred sad lige overfor. Deres interaktion og den kærlighed uden ord, deres blikke som de sendte til hinanden udtrykte – det var så smukt. Så fik jeg en klump i halsen og tårer i øjnene. Og da jeg kiggede på Claus, så jeg, at det havde han også.

Når jeg bliver sur… så varer det ikke så længe.  

Det kan pisse mig af når… når folk er nærige. Nærighed i det hele taget – med sig selv og penge – en af de værste egenskaber jeg ved. Det er uklædeligt, når folk er bange for, at der går noget fra dem.

rudolph care og aiayu sommerbutik i tisvildeleje

Mine veninder betyder … vanvittig meget. For de kender mig så sindssygt godt og kan give mig alt det, som min mand og børn ikke kan give, men som jeg behøver. De giver mig stor kærlighed, omsorg, inspiration, modspil, og jeg føler, at mine veninder har min ryg, som jeg har deres.

Det måltid, jeg husker bedst, fik jeg … på Molskroen på min mand, da vi havde været kærester i et år. Det var Michelin-kokken Wassim Hallal, der lavede maden, og jeg kan faktisk ikke rigtig huske, hvad vi fik – udover lam og ærtemos – men jeg kan huske at det var et vild måltid. Stedet, stemningen, maden. Jeg husker det som noget af det bedste. Men jeg er også nødt til at nævne min ven Simon Jul, for når han laver middag, er det altid overdrevet godt.

Mit favorit-snoller er … lige for tiden Daim med orangesmag. Og jeg bliver aldrig træt af lidt for gammelt skumslik, der er både lidt tørt og sejt. Eller Labre Larver.  

Om sommeren drikker jeg helst … vand og hyldeblomstsaft.

Den her sang, får mig altid ud på dansegulvet… Alt med Earth, Wind & Fire og Michael Jackson.

Det tager jeg altid med mig, når jeg skal på ferie…min halskæde med en lille medaljon, som jeg fik af mine forældre, da jeg fyldte 16. Den er min lucky charm. I det hele taget tager jeg de smykker med mig som betyder noget ekstra for mig. En perle, jeg fik, da jeg fødte Isolde, En tigerklo, da jeg fødte Alfred, guldvedhæng fra da jeg fødte lille-lille. Jeg er ikke overtroisk, men de skal bare med for så bliver alt godt, og der sker ikke noget.

Min absolutte yndlings by, er … Rio og Rom.

Jeg lyver nogle gange om … Jeg lyver vist mest overfor mig selv om hvor ikke-træt jeg er.

Hvis jeg vandt en million, ville jeg … købe et stykke guld til mig selv, og så ville jeg invitere mine forældre, svigerforældre og mine søskende på en rejse. Dem, der har hjulpet os så meget, dem vil jeg gerne give noget igen. Vores liv hænger sammen, fordi de altid træder til og hjælper. Deres hjælp er en helt utrolig stor gave som jeg værdsætter så højt og ikke tager for givet. Så dem ville jeg invitere med ned et sted hvor solen skinner.


Hvis mit hus brændte, ville jeg redde disse tre ting…mine smykker, fotos og julepynt. Hvis vi altså går ud fra at mand og børn ikke sidder i det brændende hus.

Jeg bruger (måske for) mange penge på … is. Jeg har forelsket mig i Kødbyens Is, som er noget virkelig dyr, virkelig lækker is.

Jeg ville gerne blive bedre til at … at leve lidt mere efter skemaer. For så ville mange ting blive bedre på en gang. Jeg forestiller mig, at livet bliver lidt mere enkelt, hvis man laver faste ting på faste dage, fordi jeg så bare vidste, at det gør vi hver tirsdag. Madplaner, for eksempel. Men jeg synes bare at det er så uendelige kedeligt – men det ville nok gøre mange ting lettere.

Når jeg bliver gammel, vil jeg … bruge en masse tid på (forhåbentlig) at være bedstemor. Jeg ved godt, at det er helt skørt, at jeg i så ung en alder kan glæde mig til at blive mormor eller farmor, men det gør jeg. Og så vil jeg farve håret blåt. I det hele taget vil jeg virkelig prøve, at komme ud af mit hjem, og dyrke mine venskaber, blive ved med at rejse og gå på trapper og holde mig selv i gang. Det er min skræk at blive til et menneske, der bare sidder inde og se livet passere forbi.

andrea rudolph blandt økologisk hårpleje rudolph care

Det, jeg er mest stolt af at have opnået i mit liv, er … helt klart, at jeg har skabt Rudolph Care. At jeg har skabt noget fra bunden, fået en ide og formet den til noget, der inspirerer andre. Og som jeg oplever nu, er noget, der gør en forskel for andre mennesker. Bringer dem glæde og værdi. Det er så optur at opleve.

 

 
SØD TØS TIL DIG OG DINE VENINDER 

Vil du have fingrene i dit eget eksemplar af Maise Njor og Lisa Grues fine og sjove SØD TØS? Vi har en bog tilbage, som vi gerne vil give dig.

Læg et svar til spørgsmålet; "Hvis mit hus brændte, ville jeg redde disse tre ting..." i kommentarfeltet her på bloggen. ​På den måde er du med i lodtrækningen om et eksemplar af bogen, som du og dine veninder kan hygge jer med. Vi trækker en vinder på mandag kl. 12.00 og lægger en lille Rudolph Care hilsen med i pakken. 

 

Foto: Lindhardt & Ringhof & privat

 

Venindebog - Marie Worsaae

Navn : Marie Worsaae Alder : 40 år Stjernetegn : Vægt Yndlingsfarve : Grøn Spirit animal : Lige nu...

Venindebog - Cecilie Elisabeth Rudolph

Navn: Cecilie Elisabeth Rudolph Alder : 30 år Stjernetegn : Fisk Yndlingsfarve : Åh, jeg elsker...

Andreas historie

Begyndelsen på en god slutning

Om Rudolph Skincare

Bæredygdig hverdagsluksus

Shop alle

Se alle produkter
Share on: