Venindebog - Marie Worsaae

marie worsaae aiayu fotograf line thit klein

Navn: Marie Worsaae           

Alder: 40 år

Stjernetegn: Vægt

Yndlingsfarve: Grøn

Spirit animal: Lige nu er det min hundehvalp

Yndlingsårstid: Forår på grund af alle duftene og alle de lyse nætter forude, og efteråret, fordi jeg synes farverne er så smukke, og så er der er noget skønt ved også at være lidt inde efter udelivet om sommeren.

marie worsaae udenfor den nye aiayu butik i københavn

Da jeg var lille, ville jeg …være kassedame i Irma og i dag er jeg brandansvarlig hos Aiayu.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være …nysgerrig, optimist og (lidt for) kærlig.

Jeg er god til at …blive begejstret.

Jeg er gladest, når …jeg er omgivet af mennesker jeg elsker og som elsker mig, som jeg er.

Mit højeste ønske er at …have en endnu større familie at dele livet med – og at få lov at beholde dem jeg har i lang tid.

marie worsaaes søde hund

Den nemmeste måde, at gøre mig glad på, er … ved nærvær, humor eller solskin - og lige for tiden, at være sammen med Lola, min hundehvalp.

Det gør mig vred når …jeg føler illoyalitet, eller situationer hvor jeg er gået for langt for noget jeg ikke skulle have gjort.

Sidst jeg græd var… i går. Egentlig siger det måske ikke så meget, da jeg har let til tårer – glædes, røres eller ked af det tårer. Til gengæld kommer det oftest ud og sidder ikke så lang tid. Af natur har jeg et lyst, men følsomt sind.

Når jeg bliver sur… kan jeg sagtens blive irrationel, men prøver at besinde mig og kommer oftest ud med det.

Det kan pisse mig af… når jeg laver fejl, eller når jeg oplever en manglende menneskelighed og finhed.

andrea og marie foran bobup shoppen i tisvildeleje

Mine veninder betyder… uendelig meget for mig. De betyder, at jeg når ind til min normal-akse og mig selv, når jeg er i udfordrende i situationer. At jeg får energi og humoren ind i de ting, der kan virke uoverskuelige og får dobbelt glæde over de gode ting.

Ting, jeg kun laver med mine veninder…laver mad og ser SKAM.

Det måltid, jeg husker bedst, fik jeg i Italien….papa pomodoro, som er en meget simpel italiensk ret, men jeg fik retten kold, på en helt varm sommerdag på en terrasse. Eller de lækre fritterede artiskokhjerter på il buco alimentari i New York. Det behøver ikke at være så avanceret, bare simple lækre råvarer.

Mit favorit-snoller er… Lange-Jan (hvor er de blevet af?), lakrids og denne sommer må det være nougatis fra Kødbyens Is.

Om sommeren drikker jeg helst …aperol eller hvidvin

Den her sang, får mig altid ud på dansegulvet … lige nu er det TUESDAY af Burak Yeter eller the WEEKND’s ”I feel it coming”.

Den bedste bog, jeg har læst, er Vindens skygge af Carlos Ruiz Zafón, fordi jeg synes den havde både historie, skæbnefortælling og følelsen af at være i Barcelona med i sig – en by, som jeg har boet i og har mange gode venner i. Kim om Kim Malthe Bruun, er også en fin bog om et menneske, der bevarede troen og håbet i nogle af de sværeste stunder (han blev dræbt af tyskerne). Hans mod og livssyn kunne vi alle lære noget af.

rudolph sun og aiayu på ferie

Det tager jeg altid med mig, når jeg skal på ferie…alle mulige små tasker jeg aldrig får brugt, alt for meget tøj (jeg er ikke en light packer), for mange bøger jeg ikke får læst, og cremer og andet som jeg har tid til at forkæle mig selv med. Og selvfølgelig altid en aiayu skjorte, en cardigan eller bluse til om aftenen.

Min absolutte yndlings by, er… Rom eller New York. Rom var jeg faktisk i for første gang for et måned siden og der var så dejligt. Gå afstand til alt, og vi fik ikke et dårligt måltid, og så elsker jeg italienere og deres mentalitet. De har en tilgang til livet, og en nysgerrighed på andre mennesker, der inspirerer mig. Og så lever de med og i så meget historie, som er fascinerende. New York har bare en særlig energi, som jeg får meget ud af.

Jeg lyver nogle gange om… faktisk virkelig få ting. Et sjovt spørgsmål, og det er ikke for at være hellig, men jeg tror faktisk ikke, der er så utrolig meget, som jeg ikke er ret transparent omkring. Måske jeg lyver lidt omkring hvor meget noget sårer mig, nogle gange.

Hvis jeg vandt en million, ville jeg… rejse, og nok sætte det i noget så kedeligt som fast ejendom.

Hvis mit hus brændte, ville jeg redde disse tre ting; min hund, gamle julepynt som jeg har arvet og nogle smykker. Ikke på grund af pris, men fordi det er ting jeg har med mig fra min familie.

marie worsaae med fine øreringe

Jeg bruger (måske for) mange penge på… mad. Og for meget af det samme tøj. Jeg har det med at købe flere farver af ting, jeg er glad for.

Jeg ville gerne blive bedre til at…. sige fra i nogle situationer og have det ok med det, når jeg gør det.

Når jeg bliver gammel, vil jeg… sidde på en toskansk bjergtop og lave noget med hænderne med min familie omkring mig.

Det, jeg er mest stolt af at have opnået i mit liv, er …nogle fine venskaber jeg har haft gennem utrolig mange år, et firma, der er vokset på en måde, jeg er stolt af med mine to partnere og de dejlige piger ved aiayu, og at jeg, den dag jeg mister mine forældre, ved med mig selv, at jeg har brugt tid med dem – og de ved, hvad de har betydet i mit liv.

SØD TØS TIL DIG OG DINE VENINDER 

Vil du have fingrene i dit eget eksemplar af Maise Njor og Lisa Grues fine og sjove SØD TØS? Vi har en bog, vi gerne vil give dig.

Læg et svar til spørgsmålet; "Når jeg bliver gammel, vil jeg..." i kommentarfeltet her på bloggen. ​På den måde er du med i lodtrækningen om et eksemplar af bogen, som du og dine veninder kan hygge jer med. Vi trækker en vinder på mandag kl. 12.00 og lægger en lille Rudolph Care hilsen med i pakken. 

 

Foto: Lindhardt & Ringhof, Line Thit Klein & privat

 

 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
Share on: