Vind alle otte 10-års-jubilarer

04.02.2019

Læs, hvad Andrea Elisabeth Rudolph fortæller om hvert enkelt jubilæumsprodukt, og deltag i konkurrencen om at vinde dem.De otte jubilæumsprodukter fra Rudolph Care

(Du finder konkurrencen i bunden af indlægget.)

Acai Anti-ageing Facial Oil 

”Vores Facial Oil er et lille mirakel, som giver min hud energi og nyt liv på selv den mest grå dag. Jeg har endnu ikke mødt nogen, der ikke er imponerede over den. Facial Oil er ren, økologisk acaiolie, som har en unik kombination af antioxidanter, vitaminer og mineraler, som fugter huden, gør den smidig og giver den en dugfrisk glød – et bevis på, at det enkle kan være supereffektivt. Jeg vidste fra starten, at den her olie var noget helt særligt, og den dag i dag kan jeg stadig ikke undvære den.”

Acai Anti-ageing Facial Oil fra Rudolph Care

Acai Body Lotion

“Som barn svømmede jeg konkurrencesvømning, og jeg brugte timevis i svømmehallen. Jeg var plaget af tør og skællet hud på grund af al klorvandet, så jeg kunne virkelig godt have brugt dette produkt dengang. De cremer, jeg prøvede, hjalp ikke. De fedtede min huds overflade til og gav den ikke dyb fugt, som den sukkede efter. Jeg er så stolt over de resultater, man får med Acai Body Lotion. Og dens succes og popularitet fortæller noget om, hvad den gør for huden. Jeg fornemmer, at en klassiker er født.”

Acai Facial Mist

”Jeg bruger Acai Facial Mist på hals, decolletage og ben, fordi den har en opstrammende effekt, som jeg ikke kun ønsker for mit ansigt, men for hele kroppen. Den er skøn at bruge efter et bad.”

Acai Cleansing Milk

“Det betyder alt, at den ikke irriterer mine øjne samtidigt med, at jeg kan rense min hud effektivt hver dag, uden at den udtørrer. Det tager kun et øjeblik, men virkningen varer ved – og min hud elsker det!”

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

“Efterhånden som vi ældes, mister huden sin elasticitet. Heldigvis indeholder denne genopbyggende creme ikke mindre end fem forskellige økologiske olier, der fugter huden og gør den smidig og glat. Varm den op imellem fingrene, før du påfører den i ansigtet i cirkulære bevægelser.”

Acai Lip Balm

“Det kan godt være, den er lille – men den er effektiv: Acai Lip Balm er en sand mirakelmager og har reddet mig flere gange, end jeg kan tælle. Jeg bruger den på tørre knoer, næsefløje og til at holde mine bryn på plads. Den er også sikker at bruge til babyer og børn, f.eks. til lindring af solbrændte næser og vejrbidte kinder.”

Acai Body Balm

“Body Balm er lig med ro for mig: Den skal masseres ind i huden med bløde, cirkulære bevægelser, mens den smelter på huden – og så tager det tid, før den er helt absorberet. Når min hud har brug for et ekstra boost, bruger jeg den som en natmaske – så vågner jeg næste morgen med babyblød hud,”

Moisturizer til moden hud fra Rudolph Care

Acai Anti-stress Facial Cream

“Jeg elsker den her creme. Den er født til at være en klassiker og er stadig én af vores ‘bestsellere’. Den beroliger min hud og tilfører den næring og fugt uden at fedte – og så lindrer den rødme og irritation på et øjeblik. Den har virkelig vundet mit hjerte.”

KONKURRENCE

Som du kan læse dig frem til, er Andrea stolt af sine otte 10-års-jubilarer, som stadig alle eksisterer i vores skønhedsserie i dag. Og du har nu chancen for at vinde dem alle. For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Konkurrencen er gældende i tidsrummet fra d. 4-11. februar 2019. Vinderen får direkte besked på mail. 

Konkurrencen er slut - og vi har fundet en heldig vinder, der har fået direkte besked. Tak til alle jer, der ville være med ♥

De otte 10-års-jubilarer
Share on: