Vinterens bedste makkerpar

Temperaturskift og foranderlig luftfugtighed er, hvad der primært møder vores hud om vinteren, og det får den i mange tilfælde ud af balance. Derfor bør man genoverveje sine plejeprodukter en ekstra gang - vi anbefaler vores bedste makkerpar til vinteren. 

Acai Anti-stress Facial Cream og Cleansing Milk fra Rudolph Care er den perfekte hudplejekombination om vinteren

Hvad mange døjer med om vinteren, måske helt uden at vide det, er at huden bliver stresset som følge af udtørring. Skiftet mellem kold vind, der føles som minusgrader, og intens radiatorvarme stresser huden, og det kan komme til udtryk på mange måder. Nogle bliver tørre og stramme i ansigtet, andre fedtede, nogle får uren hud, imens andre bliver røde og frostsprængte. Det er derfor vigtigt, at pleje huden korrekt og ikke mindst med produkter, som ikke stresser huden endnu mere. Til vinteren anbefaler vi derfor makkerparret Acai Cleansing Milk og Acai Anti-stress Facial Cream

Renserutine

Start og slut dagen med rensemælk

Acai Cleansing Milk rensemælken, som kan bruges med og uden vand. Den effektive rens fjerner naturligvis skidt og snavs, imens den på samme tid plejer og nærer huden med et højt indhold af økologiske olier fra blandt andet oliven, jojoba og acai. De plejende egenskaber gør Acai Cleansing Milk til det ideelle renseprodukt til vinteren, da det netop ikke udtørrer, men fugter den udfordrede vinterhud. 

Psst... vi fortæller lidt mere om rensemælkens mange, gode egenskaber her

Følg efter med en lindrende ansigtscreme

Når renserutinen er afsluttet og huden er ren og parat til mere pleje, kan du forkæle og berolige den med Acai Anti-stress Facial Cream både morgen og aften. Den rige ansigtscreme indeholder nemlig naturlige SOS-hjælpere i form af aloe vera, troldnød og kamille, som lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensivt og giver ny energi og smuk glød. 

 

Mange har gavn af denne skånsomme og simple rutine, som de to vinterhjælpere udgør.  Vi håber, at du og din hud kommer bedst og skønnest muligt igennem det sidste af vinteren.

Shop makkerparret her
Share on: