Yvonne Koné x Rudolph Care

Det er ikke småting, du kan vinde i årets adventskalender, og bag den første låge ligger Yvonne Konés klassiske og ganske uopslidelige lædertaske og venter på dig.

”Simple favoritter, der kun bliver bedre med tiden.” Sådan beskriver Yvonne Koné selv sine design, og vi kunne ikke være mere enige. Alting bliver designet, og omhyggeligt produceret af de fineste materialer, med visionen om at enkelthed er smukt, sofistikeret og tidløst.

Uanset om det er stilletter, oversize bæltetaske eller lækre læder-totes, så har Yvonne Koné en helt særlig, enkel æstetik, som vi elsker. Alt passer ind i enhver garderobe og enhver stil - netop fordi udtrykket på en gang er klassisk og ultramoderne. De fine ruskindsstiletter står i hvert fald altid på Rudolph-pigernes ønskeliste, for det er jo umuligt at vælge en farve, når alle er så fine.

Og nu kan en af hendes lækre lædertasker blive din. Hvis du ikke allerede har besøgt Rudolph Care Facebook-side, så hop derind nu, og deltag i årets adventskonkurrence. Der er også lækkerier fra Rudolph Care med i dagens gave.

Shop Bloggen
Share on: