Selvforkælelse med Rudolph Care Signatur-behandlinger

Rudolph Care har udviklet to eksklusive og unikke signaturbehandlinger - en ansigtsbehandling og en gravidbehandling. Med disse behandlinger tilbyder vi personlig, nærende og sanselig behandling, hvor simple, men effektive metoder forenes med vores prisvindende, økologiske og naturlige produkter. Tilsammen skabes en unik synergi, som giver velvære og balance til krop og sind.

En kvinde, der har gjort det til sin misson, at forkæle kvinder, er Fulvia, som har startet The Glow Inst. i Hillerød.

Fulvia er certificeret behandler gennem Rudolph Care, og vi har interviewet hende, og spurgt, hvordan hun fik ideen til The Glow Inst. - og hvad hun gør, når behovet for selvforkælelse trænger sig på.

Fulvia hos The Glow Inst.

Kan du fortælle os lidt om din historie - og hvordan du fik ideen til The Glow Inst.?

"Efter 10 år som analytiker blev jeg tvunget til at lytte til mit hjerte og vågne op for cirka to år siden. Ikke fordi jeg besluttede mig for det, men fordi omstændighederne i mit liv fik mig til det. Jeg var glad for min karriere og havde på intet tidspunkt planer om at skifte spor. 

Jeg begyndte at stille spørgsmålstegn til livet generelt, men særligt til den konventionelle tilgang til skønhed, velvære og restitution under min graviditet i 2016. Graviditeten var præget af en alvorlig hormonforstyrrelse, som lammede mit liv i 8 måneder og krævede risikabel medicinbehandling og hospitalsindlæggelser. En alvorlig sygdom som skyldes blandingen af stress og skadelige, hormonforstyrrende stoffer fra bl.a. kost og skønhedsprodukter. 

Efter graviditeten, gik det gået op for mig, hvor stor betydning ro og energi har for os kvinder.

Jeg gav mig selv masser af tid under barslen. Jeg gik mange, mange km med Viggo i barnevognen, hvor jeg bare tænkte over, hvordan jeg kunne manifestere mit ønske om at skabe noget helt unikt for mødre. Noget, som ville forandre livet for andre kvinder. Ikke noget som forandrer deres liv bombastisk fra den ene dag til den anden, men noget, som stille og roligt styrker og inspirerer. Et fysisk rum.

Så min vision var at designe og skabe den oplevelse, jeg selv havde brug for som træt karrieremor: En ren og sanselig oplevelse, som kombinerer kemifri og luksuriøs hudpleje med et rum, som er designet til at fremme en rolig stemnings- og sanseoplevelse. Et rum som åbner sig for en, uanset hvor man er følelsesmæssigt. Uanset hvordan man ser ud eller vejer. Et rum, som man ikke vil forlade igen, fordi man dér oplever sin blødeste og mest feminine side. Et rum med masser af kunst, poesi, ro, flygtighed, alenetid, dybde og offline-hed.

Jeg har været ude og finde alle de ting, som skaber en positiv dopaminreaktion i os: Smukke teksturer til møblerne, håndlavet keramik, urteteer jeg selv blander til den enkelte kvinde, gourmetchokolade, smukke fotobøger, digtsamlinger man aldrig glemmer, smukke planter og blomster. Og så selvfølgelig de fantastiske kreationer fra Rudolph Care. Min intention er, at The Glow Inst. skal indeholde udelukkende det lækreste og mest inspirende for os. Og så skal alt være økologisk og bæredygtigt."

Rudolph Care Produkter på badeværelset
Hvad er selvforkælelse for dig?

"For mig er selvforkælelse lig med nydelse: En rigtig god ansigtsbehandling, et par timer af min yndlingsserie, en tur i Grand for at se en rigtig god film, købe noget med hjertet (noget som er bæredygtigt og meningsgivende for mig). Jeg elsker også at sætte mine yndlingssange på og bare synge med. Men selvforkælelse er også at planlægge dates med min mand, hvor vi bare kan være os to, holde i hånd og snakke sammen."

Billede af Fulvias klinik The Glow Inst
Hvad får man, når man kommer til en Rudolph Care behandling hos dig?

"Man får en slags gourmetoplevelse for sanserne. Jeg serverer de mest delikate og eksklusive produkter for din hud og vækker dine sanser med en blid og personlig oplevelse, som er skræddersyet til dig. Jeg serverer en særlig urtete, som jeg blander personligt til dig.

Det er en rejse, hvor dine stresshormoner bliver lagt til at sove, og dit kærlighedshormon (oxytocin) bliver opfordret til at overtage hovedrollen. Oplevelsen starter altid med en god snak, hvor der er masser af tid til at lande og drikke te. Efter behandlingen, som altid tager cirka 1,5 time, har du rummet for dig selv i 30 minutter, så du kan transitionere til vågen tilstand på en langsom måde - og i dit eget tempo. Og så starter og slutter alle behandlinger med en guidet meditation, som jeg forbereder kun til dig.

Alenetiden er en vigtig del af oplevelsen, fordi jeg selv sætter utrolig stor pris for alenetid som mor. Der sker noget magisk, når vi har uforstyrret ro. Når vi er i et smukt rum, hvor ingen kalder på os. Hverken børnene, mails eller vaskemaskinen. Så det synes jeg, at alle mødre fortjener. Efter alenetiden, kommer jeg tilbage med mere urtete og fortæller, hvad din hud har fortalt mig undervejs. Om der er tegn på ubalancer eller udvikling siden sidste besøg. Her er der også masser af tid og ro. Vi taler sammen, indtil du er klar til at komme ud i den støjende verden igen.

Og så anvender jeg blide, men effektive metoder til at skabe resultater: Kranio-sakral-terapi, ansigtszoneterapi, lymfedrænage, bindevævsmassage og refleksologi. Altid med udgangspunkt i, hvor du er i dit liv og i din cyklus. Jeg har ingen maskiner og bruger kun mine hænder - og verdens lækreste, økologiske hudplejeprodukter."

Du kan finde en Rudolph Care behandler nær dig lige her

 

Share on: