Advent

Så er vores populære adventskalender pakket og klar til, at det bliver 1. søndag i advent. Men skynd dig at få fingrene i en kalender – de plejer at blive solgt før du kan nå at sige ”er det allerede jul?”.

Adventskalender med grene og bær

De sidste par år, har Rudolph Care hjulpet mænd og kærester over det ganske land med at sikre julefreden med en økologisk, luksuriøs og bæredygtig adventskalender. Adventskalenderen består hvert år af fire forskellige Rudolph Care produkter, som er blevet pakket ind og gjort klar, så man ikke skal gøre andet end at give den heldige modtager en gave hver søndag i advent.

Nu har vores søde Rudolph-nisser igen pakket adventskalendere, og de er i dag klar i webshoppen. Der er ikke ubegrænset mange af dem, og når de er udsolgt, ja, så er julefreden forbi.

Vi modtager faktisk hvert år mails og opkald fra mænd, der af en eller anden grund ikke nåede at få sikret sig en adventskalender til deres kæreste (jo, den er god nok), og selvom vi selvfølgelig gerne vil hjælpe de stakkels mænd, så er der udsolgt, når der er udsolgt.

Derfor sender vi denne servicemeddelelse ud nu, så du kan nå at prikke til den, du gerne vil have gaver fra, og sige, at han skal have fart på.
Vi håber, at alle dine ønsker går i opfyldelse.

Kærlige hilsner,
Rudolph Care

 

Ps. Der er masser af andre vidunderlige julegodter klar til dig fra Rudolph Care. Blandt andet smukke gaveæsker med lækre produktkombinationer, særlige limited edition produkter og gode jule-deals på dine favoritter. Det fortæller vi meget snart meget mere om.

Rudolph Care Label - Only Available Online
 

Adventskalender

0 ml
795,00 kr.

Udsolgt

 

Holiday Helpers

0 ml
845,00 kr.

Udsolgt

 

Christmas Crush

0 ml
445,00 kr.

Udsolgt

 

Body Lotion Limited Edition

400 ml
495,00 kr.
Please wait..