Solcreme til ansigtet

Her finder du al solcreme til ansigtet fra Rudolph Care: Den nærende og plejende solcreme, Sun Face Cream, og den rige Sun Stick til læber og andre udsatte områder. 

 

Sun Stick

15 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 15

50 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 50

50 ml
265,00 kr.
Please wait..

Svanemærket solserie

Sun Stick

Hos Rudolph Care indebærer solcreme til ansigtet også den lille Sun Stick. Lad dig ikke narre af størrelsen – den yder nemlig effektiv beskyttelse mod solen med sin SPF 50. Sun Stick er et særligt rigt produkt, som ikke indeholder vand – bivoks og sheasmør er hovedingredienserne, som sørger for næring og pleje til de områder, man bruger den på. I ansigtet er særligt læber, næse, ører udsat, og her er det en god idé at supplere din solcreme til ansigtet med Sun Stick for ekstra beskyttelse. Nogle bruger den som solcreme til hele ansigtet på børn – for nogen er solcreme og børn en svær kamp og to ting, der er svære at forene, men med Sun Stick kan du nemt påføre effektiv beskyttelse i hele ansigtet på dine børn. 

Den er lidt federe end solcremen til børn, Kids Sun Lotion, men beskytter lige så effektivt. Sun Stick har den ideelle taske- og lommestørrelse, og passer perfekt til en tur på stranden, legepladsen og hvor end, du er på farten og har brug for solbeskyttelse til ansigtet.

Sun Face Cream

Det er vigtigt at passe godt på sin hud i solen, og det kan du gøre på lækreste, bedste og bæredygtig vis med solcreme til ansigtet fra Rudolph Care. Sun Face Cream er en god solcreme til ansigtet, som er fyldt med nærende, plejende, fugtgivende og ikke mindst genopbyggende egenskaber, som tager sig godt af huden i solen. 

Solcreme til ansigtet er vigtigt i sommerhalvåret, hvor man er meget ude, er på ferie og generelt udsættes for flere UVA- og UVB-stråler end om vinteren. 

Vores solcreme til ansigtet findes både i SPF 15, 30 og 50. Som tommelfingerregel siger man, at SPF 15 er tilstrækkeligt, når du opholder dig i Danmark, men vigtigst er, at du lytter til din huds behov. Er du meget lys i huden, er SPF 15 måske ikke nok – og du må måske bevæge dig op i SPF 30 eller 50 i din solcreme til ansigtet. 

Hos Rudolph Care er vi overbeviste om, at funktionalitet, effekt, konsistens, duft og følelsen af luksus sagtens kan forenes og gå hånd i hånd – og det gør sig også gældende i vores solcreme til ansigtet. Sun Face Cream kan nemlig bruges året rundt på grund af det høje indhold af nærende ingredienser, som plejer og styrker din hud. 

Mange udskifter deres ansigtscreme med Sun Face Cream i sommerhalvåret, fordi den både yder lækker omsorg for din hud, mens den beskytter effektivt mod solen. For optimal beskyttelse af ansigtet skal du bruge, hvad der svarer til en teskefuld solcreme til hele ansigtet. Vær opmærksom på, at Sun Face Cream ikke er vandafvisende – det er derfor vigtigt, at du påfører ny solcreme i ansigtet efter en svømmetur, hvis du tører dig med et håndklæde eller sveder meget.