Solcreme til børn og gravide

Her finder du solcreme, som er særligt udviklet med børnehud i fokus – men som også er ideel til gravide.

 

Kids Sun Lotion SPF 30

200 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50 Travelsize

75 ml
135,00 kr.
Please wait..

Rudolph Sun Kids ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Solcreme til børn og gravide

Kids Sun Lotion er solcreme til de mindste, men kan bruges af alle, der ønsker effektiv, sikker og certificeret solbeskyttelse. Solcremen findes i SPF 30 og 50, og tilmed i praktiske rejsestørrelser

Med Kids Sun Lotion har vi sat fokus på børnehud, og vi har derfor fokus på pleje og fugt over de aktive ingredienser, du finder i resten af vores solserie. De opstrammende og udglattende naturlige ingredienser er ikke nødvendige til børn, og vi har derfor valgt at skære ned på dem og skrue op for effektive fugtgivere og dulmende, opfriskende ingredienser i stedet. Det har resulteret i et højt indhold af agurkeekstrakt, aloe vera og kamille, som tager sig skånsomt af børns hud. 

Solcremen er udviklet til dem, der skal bruge den – og derfor hverken klistrer, fedter eller hvidter Kids Sun Lotion. 

Den trænger hurtigt ind i huden, men husk at lade solcreme absorbere helt, inden dit barn klædes på – det sikrer, at solcremen ikke sætter sig i tøjet, og nedsætter beskyttelsen og eventuelt pletter på tøjet. 

Kids Sun Lotion til gravide 

Er du gravid og ønsker at undgå naturlig parfume, er Kids Sun Lotion den rette solcreme til dig. Kids Sun Lotion er nemlig ikke tilsat den naturlige parfume, som resten af solserien bærer. Til gengæld får du optimal solbeskyttelse, nærende, plejende og ikke mindst fugtgivende ingredienser sammen med forsikringen om, at kroppen er i sikre hænder. 

ALLERGI- OG KORALVENLIG

Hvad mange ikke tænker over er, hvordan solcreme kan påvirke det badevand, vi svømmer rundt i verden over. Og uvidenheden viser sig i ubehagelige opdagelser: Verdens koralrev lider, og problemet stammer i høj grad fra solprodukter. 

Mange solprodukter indeholder solfiltrene Benzophenone-3 og Ethylhexyl Methoxycinnamate, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende – og nyere studier viser, at netop de to solfiltre ændrer koralers DNA og forårsager hormonforstyrrelser, som får unge koraller til at dø. 

Og ikke nok med at havets og korallernes ve og vel sættes på spil, så sætter solfiltrene også potentielt din sundhed på prøve. 

Det er vigtigt at beskytte huden mod solens skadelige stråler, og man må trods de foruroligende opdagelserne ikke stoppe med at bruge solcreme – man skal blot bruge solcreme, der ikke går på kompromis. Denne kompromisløshed har, og har altid været, en hjertesag for Rudolph Care, og de mistænkt hormonforstyrrende solfiltre er derfor ikke – og har aldrig været – på vores solcremers ingredienslister. 

Det nordiske Svanemærke, som hele vores solserie bærer, har i mange år forbudt de to solfiltre, og du kan derfor med sikkerhed og god samvittighed tage dine Rudolph Care solcreme med til sydens sol – og med på snorkeltur. 

Kids Sun Lotion bærer certificeringen AllergyCertified. AllergyCertified er en internationalt anerkendt blåstempling og den er en, vi er stolte af at bære, fordi den betyder, at der ikke er kendte allergener eller allergifremkaldende konserveringsmidler i produkterne, og at hver enkelt ingrediens er vurderet af en toksikolog. 

Produkterne er også 100 % parfumefri. Så du kan beskytte dit barns sarte hud med god samvittighed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Læs mere om AllergyCertified på www.allergycertified.com