Facial oil and serum

Here you'll find our selection of facial oil and serum - Firming Perfector SerumAcai Facial Oil and Smooth Operator Serum that are both filled with active, nourishing, certified organic and nontheless natural ingredients. 

 

Acai Facial Oil Limited Edition

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Firming Perfector Serum

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

A New Beauty Standard

Rudolph Care is more than just a beauty brand: It’s the beginning of a new beauty standard.

Rudolph Care’s skincare guide

Which face cream and serum is right for me – and what about facial oil?

Worth knowing…

Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer

Ansigtsolie

Ansigtsolien Acai Facial Oil fra Rudolph Care er på mange måder Rudolph Cares hjerte og et produkt, vi er umådeligt stolte af at stå bag. Ansigtsolien består af ren, økologisk acaiolie, og dufter af dens oprindelse – skoven, jordbunden, træerne og naturligheden, man finder dybt inde i Brasiliens regnskov. Det er en rig ansigtsolie, som indeholder essentielle fedtsyrer, vitaminer, mineraler som styrker huden og gør den modstandsdygtig mod, hvad end ansigtet udsættes for af vind og vejr. Ansigtsolien er især også velegnet til ansigtsmassage – det vil gavne din hud, hvis du gør det til en vane at massere dit ansigt morgen og/eller aften med ansigtsolie. Massagen kombineret med ansigtsoliens mange nærende og aktive egenskaber giver nemlig din hud liv og fremmer glød og et strålende udtryk. Ansigtsolien har samme farve som acaibærret – en dyb, mørklilla farve, som også i sig selv giver din hud en naturlig glød. Den certificeret økologiske og svanemærkede ansigtsolie kan bruges af både mænd og kvinder – mange mænd nyder at bruge den efter barbering, hvor de gyldne dråber vil tage sig kærligt af den nybarberede hud. 

Ansigtsserum

Rudolph Cares ansigtsserum, Smooth Operator Serum, er en koncentreret, certificeret økologisk skønhedsbombe, som med sin naturligt udglattende ingrediens acacia senegal gum smidiggør din hud i ansigtet. Ansigtsserum virker som en ’undertrøje’ på huden, og er derfor det første lag, du skal påføre, efter du har renset din hud. Brug aldrig ansigtsserum alene, men under din dag og/eller natcreme eller ansigtsolie. Ansigtsserum bevarer fugten i huden, og den er derfor god til tør hud, men den er især også god til den modne hud – og til alle, som ønsker en øjeblikkelig følelse af ensartet hud i ansigtet. Som første trin i makeuprutinen er vores ansigtsserum rigtig god netop på grund af den udglattende og ensartende effekt, som giver en jævn og glat base for smuk makeup. Serum er til dig, der elsker hverdagsluksus og søger glød, fugt og smidig, velplejet hud.