skummende økologisk og bæredygtig shampoo fra Rudolph Care
07 november 2017

Andreas tips til lækkert hår

Vi har samlet Andreas bedste tips til lækkert hår, så du bare skal læse og lade lokkerne lykkes.
andre elisabeth rudolph med lækkert hår
19 september 2017

Flot hår og god samvittighed på en gang

Her hos Rudolph Care elsker vi følelsen af lækkert nyvasket hår – især når det samtidig giver os god samvittighed.
29 april 2017

Den fødte vinder

I går løb det årlige awardshow Danish Beauty Awards af stablen i København, hvor branchefolk og kendisser var samlet for at fejre og hylde cremen af cremen. Selvom det ikke blev til en femte Danish Beauty Award til Rudolph Care, så har vi allerede...
12 april 2017

Genvej til lækkert hår

I anledningen af at Rudolph Hair og Herbal Mint Shampoo er nomineret til en Danish Beauty Award i kategorien ”Årets Hårplejeprodukt” sætter vi fokus på lækkert hår, og hvordan du får det. Mette Thorsgaard er en af Danmarks allerbedste hårstylister,...
18 marts 2017

Kan man kalde en shampoo et mirakel?

Har du høje krav til din økoshampoo? Det har Andrea, og fordi hun ikke kunne finde en eneste shampoo, der levede op til hendes krav besluttede hun sig for at lave den selv.
25 oktober 2016

Shampoo med sulfater – en forklaring!

Sulfater er no-go, når man vil have naturlig shampoo, der ikke forurener miljøet eller forstyrrer håret. Alligevel er der sulfat i Rudolph Hair. Forklaring følger….
16 oktober 2016

En skøn start på din dag

Din skønhedsrutine skal være nem og effektiv på de travle hverdag, og selvom der sjældent er tid til den helt store selvforkælelse om morgenen, er det ofte de små ting, der gør en forskel, og som er med til at give dig en perfekt start på din dag.
01 oktober 2016

Et seriøst godt hår

Andrea er velsignet med et lækkert hår, der selvfølgelig bliver plejet og passet af Rudolph Hair produkterne. Men til særlige lejligheder får hun altså lidt hjælp fra hår- og makeupartist Morten Kongsbak. Læs her, hvad han gør for at få fint hår...
18 september 2016

Forkæl dit hår med et fugtboost

Der findes ikke noget, der kan få en kvinde til at stråle mere end en god hårdag. Men skønne, bløde og lækre lokker kræver nænsom pleje – og masser af fugt.
14 september 2016

Anne P anbefaler

Kender du bloggen More Than Powder, som Anne P, der er skønhedsredaktør på Elle, står bag? Hvis ikke, så giv den lige et kig og forsyn dig selv med skønhedstips og tricks fra en af branchens bedste beauty-pushere.